Аз откакто преди няколко години видях как в една корабна каюта бяха побрали цялата баня в 1.5кв.м. при това без компромис в комфорта се убедих, че това ергономията си е цяла наука. Принципно в банята не ти трябва общ простор а нормален заход и достатъчно място около зоните тоалетна, мивка, душ - в случая дето описвах в предния пост тези зони се застъпват - ама при положение, че помещението се ползва от 1 човек във всеки един определен момент това не е от такова значение.
Завеска в банята не съм виждал от доста отдавна - спомням си от един мотел как като се къпеш с гореща вода и от конвенцията на топлия въздух мократа завеска все се лепеше по краката ти - дразнещо беше ама сигурно и това може да се коригира с малко рибарски тежести в подгъва...
Завеска в банята не съм виждал от доста отдавна - спомням си от един мотел как като се къпеш с гореща вода и от конвенцията на топлия въздух мократа завеска все се лепеше по краката ти - дразнещо беше ама сигурно и това може да се коригира с малко рибарски тежести в подгъва...