пет дек 04, 2020 8:27 pmchapara написа: Някои хора си обичат работат, други пък бързите пари. Нооооо и клиентите имат пръст в цялата схемаКлиента приема офертата на майстора (фирма в моя случай), където изрично е написано полагане на грунд и хидроизолация в банята. След това майстора решава да не сложи върху гипсокартона, а клиента е в неведение, понеже трябва да работи и не може да си позволи да е постоянно на обекта. След това клиента разбира и определена сума от последната вноска по ремонта му се приспада. На клиента не му пука много много за парите, но се ядосва че работата не е свършена като хората.![]()
Всеки клиент си заслужава майстора
![]()
Извод: клиентът не е избрал правилния майстор (в моя случай фирма с мнооого клиенти, където едвам ми приеха обекта, поради многото заявки за ремонти).
Аз съм си заслужил майстора, защото не съм направил правилен избор (а уж взех известна фирма). Че и гаранция ми дадоха.
Но карай, здраве да е. Поправимо е. Само грунда и хидрото на гипсокартона ми е кусура (куфар на половин стена само за скриване на тръбите и вградено казанче), радвам се, че всичко останало в банята е окей и е както трябва, затова реших да не раздувам много нещата.