Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
little_hooligan - специалист
пет дек 04, 2020 8:27 pmchapara написа:
Някои хора си обичат работат, други пък бързите пари. Нооооо и клиентите имат пръст в цялата схема :-D :lol: Всеки клиент си заслужава майстора :wink:
Клиента приема офертата на майстора (фирма в моя случай), където изрично е написано полагане на грунд и хидроизолация в банята. След това майстора решава да не сложи върху гипсокартона, а клиента е в неведение, понеже трябва да работи и не може да си позволи да е постоянно на обекта. След това клиента разбира и определена сума от последната вноска по ремонта му се приспада. На клиента не му пука много много за парите, но се ядосва че работата не е свършена като хората.

Извод: клиентът не е избрал правилния майстор (в моя случай фирма с мнооого клиенти, където едвам ми приеха обекта, поради многото заявки за ремонти).

Аз съм си заслужил майстора, защото не съм направил правилен избор (а уж взех известна фирма). Че и гаранция ми дадоха.

Но карай, здраве да е. Поправимо е. Само грунда и хидрото на гипсокартона ми е кусура (куфар на половин стена само за скриване на тръбите и вградено казанче), радвам се, че всичко останало в банята е окей и е както трябва, затова реших да не раздувам много нещата. :)
рашкета - специалист
Малкия, стига с тези ,,фирми,, извикай някой доказан майстор като Чапара, Джеки или....мен...ха ха.
Аз примерно щях да залепя плочите без грунд, ама нямаше на имаш никакви притеснения. Друг е въпроса, че на никаква цена не се занимавам с кашон. Мажа, шпакловка с мрежа и флекс иииииииии.
chapara - майстор
чет дек 10, 2020 6:13 pmрашкета написа:
Малкия, стига с тези ,,фирми,, извикай някой доказан майстор като Чапара, Джеки или....мен...ха ха.
Ееее, недей така, хората ще си помислят че сме някакъв картел, а ние сме от далечни различни градове и дори лично не се познаваме. Просто даваме полезни безплатни съвети като професионалисти.
bulhomes2 - майстор
Това ли е съвета?
пет дек 04, 2020 1:18 pmchapara написа:
Оффффф..... :? :cool:
chapara - майстор
Като за теб и за без пари - толкова :-D

Който на каквото си постеле :cool:
bulhomes2 - майстор
Че аз какво съм питал, че съвета да е за мен?!?
chapara - майстор
пон дек 14, 2020 10:07 pmbulhomes2 написа:
Че аз какво съм питал, че съвета да е за мен?!?
Тогава що го "вадиш" от контекста :roll:
bulhomes2 - майстор
Кое "вадя" бре човек? Ти си пуснал пост с едно единствено "Офффф", па после скромничиш, че си се скъсал да помагаш безплатно и професионално. Аз не видях помощ в темата и затова питам коя е тя, че явно не разбирам.
chapara - майстор
Ами цялата тема, бързия въпрос на собственика, изпълнението, свършения факт със късното питане си е "OF". Помогни му ти на питащия :-D

Ако си се интересувал от мненията ми щеше да знаеш. Хората не се притесняват да се допитват до мен на Л.С., ел.поща и други комуникации, но няма как да го знаеш. Приемам го за лично заяждане след съвета ми относно бетона на паркинга ти. И с това приключвам, както е добре и ти да направиш. Успех.
bulhomes2 - майстор
Ми да обясня на другите щом зачекваш темата. В един друг форум бях пуснал тема как да позагладя един бетон на двора, щото не сме "професионалисти" и не успяхме да го изгладим по време на изливането. Беше може би 5-6 кубика бетон, 50-60 квадратни метра. Професионалния съвет на Чапара беше... да изкъртим всичко, да го изхвърлим и да леем наново?!? "Мерси" от такива "професионалисти", дето "мислят" за клиентите си. После ми се цупи, че съм му казал, че по тъп съвет във форум не съм виждал. Видя се и помощта му в тая тема.

На мен ми дреме на сайдера, щото за плочки си викам майстори, но включването ми в темата беше, че не разбрах с какво е помогнал, че се дуе. Па се оказва, че помагал, ама на лични, пък аз съм се заяждал. Туй е по темата. Няма да се обяснявам повече.

Тема "Лепене на плочки върху гипсокартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: