• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет дек 05, 2024 6:43 pmkr1100 написа:
чет дек 05, 2024 2:11 pmn_a написа:

Веднъж пишеш два нагревателя по два ключа, което прави 4 ключа, после поясняваш че са два нагревателя с по един ключ и понеже чета за да се уча, се почудих
Я пак прочети какво съм писал.:
"Имаш 2 нагревателя - всеки си има отделен ключ/ Пр. за този 2 кВт единия ключ включва 1 нагревател 1 кВт, а другия 2ри нагревател пак 1 кВт. 2 та заедно - 2 кВт"
Цитирала съм какво си писал! Имаш две мнения за тези нагреватели, с различни мнения по въпроса
Вече половин метър просто се заяждаш. Всички вече разбрахме колко са нагревателите, само ти не знаеш, ти какво си писал. Лека нощ!
kr1100 - майстор
чет дек 05, 2024 7:25 pmn_a написа:
... Лека нощ!
А не още ми е много рано . След 23 ч. съм на нощен поход - разхождат ме за да ми се смели храната :mrgreen:
:partyman:
чет дек 05, 2024 7:25 pmn_a написа:
Кака,
ср дек 04, 2024 9:22 amkr1100 написа:
Както гледам от линковете и двата са с по 2 превключвателя на нагревателите...
До тук ясно ли е? Ако не;
Линковете са два, за по един артикул/бойлер. Това прави два бойлера. Двата бойлера са с по два превключватела. Тоест, всеки си има два ключа. За когото е нужно, нека ги смята четири!

Дори за някого да е леко сложно, това не означава, че не е обяснил правилно.

Лично аз не съм виждал, нито разглеждал в нета посочените бойлери, но съм срещал маса маслени радиатори, които са направени по този начин.
Изображение

Мир и любов!

пп. Погледнах бегло....сякаш са с единични ключове.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет дек 05, 2024 7:35 pmТрифон П.Трифонов написа:

пп. Погледнах бегло....

Николов Н. - специалист
Първият бойлер е с ЕДИН ключ, 3000W. Имам го от около 2г. Ключа му, както на втория е поставен много не удобно-трябва да се наведеш да видиш, дали е включен. Бих му препоръчал този-с един нагревател. Така фала се намалява с 50%.
чет дек 05, 2024 8:04 pmn_a написа:
Само да минат постите, тоя ше ми диша пушилката!

https://youtube.com/shorts/fAUWgxQYlqI? ... ov-bELff4X
  • 1
  • 2

Тема "Мнения за бойлер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: