• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Lisko - майстор
съб яну 11, 2025 3:30 pmn_a написа:

Просто за няма и седмица животът ме срещна с няколко човека, от двата пола, с образование, на длъжност, с претенции в облекло и... със специфичен аромат.
Момент сега! Ако има сако трябва да е мноооого силна миризма да се усети. Аз съм имал много миризлив колега - потеше се като Веско Маринов и се усещаше още щом влезеш в техния офис. Но такива хора са рядко. Говорим за лято и без сако, само по риза.
А сега не е лято. Къде се бяха разхвърляли тези? Да не сте били нещо на йога или подобни занимания?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед яну 12, 2025 5:07 amLisko написа:
съб яну 11, 2025 3:30 pmn_a написа:

Просто за няма и седмица животът ме срещна с няколко човека, от двата пола, с образование, на длъжност, с претенции в облекло и... със специфичен аромат.
Момент сега! Ако има сако трябва да е мноооого силна миризма да се усети. Аз съм имал много миризлив колега - потеше се като Веско Маринов и се усещаше още щом влезеш в техния офис. Но такива хора са рядко. Говорим за лято и без сако, само по риза.
А сега не е лято. Къде се бяха разхвърляли тези? Да не сте били нещо на йога или подобни занимания?
Потта, принципно, не мирише. Мирише старата, вкисната пот. Пропитите с пот дрехи си миришат отвсякъде, особено ако цикълът потене-вкисване се е повтарял... А мръсната коса си е на показ... Пожелавам ти да не добиваш представа от първа ръка за тези неща.
Къпане и пране + дезодорант ... Дезодорант се слага на чисто, за да попречи на потта да се вкисне... Най- гадното нещо е дезодорант обилно връз некъпано и изобщо не е рядкост
По темата за сакото и ...Изкуствените материи са изключително нетолерантни към тези неща... Вълнено сако можеш да го проветриш в мъглива нощ на балкона и да стане като ново, но полиестерна смес и особено ацетатен хастар... Ах гадната миризма сутрин на студен неизхвърлен пепелник...
На нечистоплътните са вмирисани и балтоните.
Бельото ако не сменя, ризата пере рядко, за сакото как би се грижил?!
Същото е и при хора със специфичен аромат. Всичко е пропито, няма къде да иде.
  • 1
  • 2

Тема "Методи за Ползване на Баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: