Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
пон яну 13, 2025 7:26 pmchapara написа:
Безочие, сайт с крадени снимки, като завършени тяхни обекти, от сайта на Артоаза💪
Едни хора копат кат пчелички, други сират кат търтеи. Не народ, а мърша, както е казал поета П. Славейков🤢

Нито една снимка в сайта не е крадена и мога да ви заведа във всеки един обект! Малко се получава: Крадецът вика:" Дръжте крадеца". :)
hidrazin - майстор
Милен ли си, Мая ли си не знам ама да вземеш и да изчезнеш, а?
Кое не разбра? Тук къде видя раздел за реклами, купувам, продавам, предлагам ... ?
Не случайно написах че сте неграмотни.
След като си се регистрирал или по-скоро регистрирала, би трябвало да се запознаеш с правилата на тоя форум преди да пльоснеш малоумната реклама на тъпата фирмичка.
6.Не се допуска директна или индиректна безплатна реклама. Не се допускат каквито и да е обяви за предлагане на стоки или услуги. Злоупотребата ще доведе до отнемане на достъпа ви до форума.
Тук НЯМАШ работа!!! Освен ако питаш нещо или даваш съвет. НЕ включва РЕКЛАМИ на фирмички с тъпи служители/собственици.
:partyman:
пон яну 13, 2025 8:47 pmhidrazin написа:
Милен ли си, Мая ли си не знам ама да вземеш и да изчезнеш, а?
Кое не разбра? Тук къде видя раздел за реклами, купувам, продавам, предлагам ... ?
Не случайно написах че сте неграмотни.
След като си се регистрирал или по-скоро регистрирала, би трябвало да се запознаеш с правилата на тоя форум преди да пльоснеш малоумната реклама на тъпата фирмичка.
6.Не се допуска директна или индиректна безплатна реклама. Не се допускат каквито и да е обяви за предлагане на стоки или услуги. Злоупотребата ще доведе до отнемане на достъпа ви до форума.
Тук НЯМАШ работа!!! Освен ако питаш нещо или даваш съвет. НЕ включва РЕКЛАМИ на фирмички с тъпи служители/собственици.

Ще го имам предвид! :) Лека вечер! :-D
hidrazin - майстор
пон яну 13, 2025 8:49 pmBearBuilders написа:
Ще го имам предвид!
Току що го преместих в другия крачол.
А в предвид броя участници в тоя форум от цяла България - днес, 13.01.2025г си направи СУПЕР АНТИРЕКЛАМА. =D> =D> =D>
Това, което човек си направи сам и Господ не може да му го направи.
Ама ти успя. Та така и с тая измислена фирмичка...
chapara - майстор
пон яну 13, 2025 8:30 pmBearBuilders написа:
пон яну 13, 2025 7:26 pmchapara написа:
Безочие, сайт с крадени снимки, като завършени тяхни обекти, от сайта на Артоаза💪
Едни хора копат кат пчелички, други сират кат търтеи. Не народ, а мърша, както е казал поета П. Славейков🤢

Нито една снимка в сайта не е крадена и мога да ви заведа във всеки един обект! Малко се получава: Крадецът вика:" Дръжте крадеца". :)
Тук само ти викаш, изчезни като вуй на подскоци.
Аз пък ще ти кажа: - Пораснали пилци, поевали квачки, а на стар краставичар, май си тръгнал да продаваш малки пишлета😄😁😄
hidrazin - майстор
Л'во се възбуди бре? :)
chapara - майстор
👍🥂, ми пишльовци, меринджеи🤓😁😁😁😁😁
hidrazin - майстор
пон яну 13, 2025 10:32 pmchapara написа:
... ми пишльовци, меринджеи ...
Щом още се възбуждащ, значи още ставаш... :-D
chapara - майстор
пон яну 13, 2025 10:40 pmhidrazin написа:
пон яну 13, 2025 10:32 pmchapara написа:
... ми пишльовци, меринджеи ...
Щом още се възбуждащ, значи още ставаш... :-D
Йош как😁
hidrazin - майстор
пон яну 13, 2025 11:06 pmchapara написа:
Йош как ...
... зора е гоУлем... Лабаво НЕМА! :-D

Тема "Ремонт на баня: Какво да вземем предвид при избора на плочки и материали" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: