• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
filmatoplo - майстор
я се засрамете , 1 баня и си я прецакали
crez - майстор
Това че си ги фиксирал няма нищо лошо, но се прави с поставена стара батерия на изводите за да гарантира съосност. Ако сегашното положение е толкова лошо без разбиване няма да мине,но опитай с S-овете и по дебели ГУМЕНИ /не клингеритови/уплътнители под гайките за затягане на батериите. Има стари S-овете с по-малък радиус и други с по-голям потърси по битаците и комбинирай. Гарантирам до 2см убиране на разлики,а с дебелите гумени уплътнители убираш наклоните в изходните щуцери. Не стягай много защото пък се късат.
montoya - майстор
Стига с тия есове бе хора!
Ако единия стърчи на горе, а другия е наведен надолу, пък дори и да е прав а само единия да е размертикосан нагоре или надолу, няма какво да се прави освен да се разбива.

Колега, батерията дето си и скъсал гайката може да се оправи, освен ако не си я изхвърлил.
joro_tt - помощник
Колега какво стана? Оправи ли чешмата?
Че и аз се вкарах в същия филм май.....
И по лошо стана май.От натягане май съм спукал пропиленовия фиксатор за батерията. От самата батерия и връзките не тече но сега гледам че нещо отдоло под батерията от първата фуга на пода със стената почна да избива влага.
Ако съм спукал фиксатора как да процедирам.... :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
"Ако съм спукал..."
Хайде, разкрий мястото (махни плочки) и виж какво всъщност се е случило. Няма смисъл от гадаене. Няма полза от моткане - стената ти подгизва.
joro_tt - помощник
Дочечера ще е тази операция. Сега съм на работа, а снощи го забелязах тоя проблем.
Притесненията ми идват от там че ако се наложи смяна на фиксатора, при залепване на тръбите с поялника няма да има ход за последната връзка.
Някой използвал ли е компенсатори за пропиленови тръби и дили са надеждни?
XpacTa - специалист
Изображение
Това ли имаш предвид?
joro_tt - помощник
Изображение
нещо такова
Намерих го в каталога на http://www.aquart.com/
Незнам дали ще го има из магазините
Харалампи - специалист
joro_tt написа:
Колега какво стана? Оправи ли чешмата?
Че и аз се вкарах в същия филм май.....

Оправих я. Махнах плочките, охлабих фиксирането към стената, стегнах батерията .... а бе стана.
  • 1
  • 2

Тема "Как се прекарах с ПВЦ тръбите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: