• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
крум - специалист
Вържи кучето, че да е мирно селото...
Нали не искаш утре пак да къртиш и да правиш всичко наново, само защото някъде е просмукало или просълзило?
housedoktor - майстор
Time2Burn написа:
Прекалено се хидроизолирахме и силиконирахме. Общо взето аз ги пропускам тези работи. Има ли наклон към сифона че и да не е фугирано пак няма да има проблем. Не се заяждам, но я ми кажете преди 20 години когато единствените материали бяха цимент и пясък, когато в пропуканите панелки се лепеха 15на15 директно върху току що отлятата замазка, когато плочките се фугираха с бял цимент който падаше след около седмица........ Че тогава как нямаше течове??
Тези хидро мидро изолаций, силикони и найлони според мен са малко пресилени.... Хората правят какво ли не, само и само да няма теч.. Но аз да ви кажа че след 30 години ако ще и стъкло да е - пак ще протече...
айде успех с банята
Пресен случай-Извикаха ме след една бригада 'традиционни'майстори с технологии от 50 г на 20 век .Под банята има прекрасен водопад :shock: А то и преди 20 г нямаше и интернет..Ако нещо ще се прави -то то се прави или добре ,или не се почва въобще
  • 1
  • 2

Тема "замазка на пода в банята без последствия за саседа отдолу" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: