• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:53 am, променено общо 1 път.
кака Лара - специалист
крум написа:
Какъв е "ефекта на гъби"?
:-D Ей това имах предвид
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=3089
Емералд, още съм на тухла и всичко от-до си го нагаждах според моите и навиците на мъжа ми.
Какво не ти харесва в разположението?
кака Лара - специалист
Чудя се, само един фриз около ваната достатъчен ли е, за да ограничи разплискването на водата по стената? Като тук например:

Прикачен файл

bath09.JPG
bath09.JPG (74.61 KиБ) Видяна 4036 пъти
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:53 am, променено общо 1 път.
кака Лара - специалист
Ха, това да не е от серийките Extreme bathroom Make-oVer :lol:
Харесва ми, особено тъмния цвят на шкафа. И ще пасне идеално на вратата, която си заплюх. То се е видяло, че ще правя шкаф, след като единственото готово, което ми хареса, по никакъв начин няма да се върже с кафеникавата гама :oops: Така, че със сигурност ще го направя по-дълъг, отколкото е на схемата по-горе.
За разпределението:
Разигравах и варианта с разменените места на душ-кабината и ваната. Принципно от техническа гледна точка няма никакъв проблем да се разменят-все още дясната част е два сифона и два изхода за топла/студена вода. Притеснява ме единствено вратата, която така или иначе е на 80см от стената (при стандартна ширина на ваната 70 см, би трябвало да си пасне идеално там), а по-голямата ширина да остане за душ-кабината, която така или иначе ще се ползва по-често.

Тоалетната...в общи линии цялото сегашно разпределение се завъртя около нея и тръбата за мръсния канал - хоризонтална е и всяко изместване води след себе си "декоративен праг". А и така зад шкафа, голото дупе има поне малко визуално уединение, гледано откъм вратата :lol:

Относно фриза около ваната, да го правя нисък сега, а пък като се родят децата да го вдигна :? :-D

Нов въпрос: От гледна точка на фугите,поставянето на плочките и естетиката, разбира се, има ли проблем ако фаянсовата плочка вертикално е 20см, а фриза поставен вертикално е 10см? :?
  • 1
  • 2

Тема "Фаянс vs Латекс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: