• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
prascho - майстор
абе да не е било бойлер бе :-D
dechev - специалист
От 3 години е така,а срещу мивката е душа, като се ползва душа само мятам хавлията одгоре ,няма вентилатор обикновен одушник.Нищо и няма на пералнята.Не казвам ,че така трябва да бъде нито се фукам с банята - плаче за ремонт, по-скоро се оплаквам ,че и аз няма каде да я завра.

Прикачен файл

S4030509.JPG
S4030509.JPG (193.77 KиБ) Видяна 4420 пъти
larana - напреднал
За добро или за лошо новите перални са с доста повече електроника, която за съжаление не е добре изолирана (в повечето случаи) от влага. На моите родители им изгоря програматора на пералня Бош от средния клас на третата година. Оказва се че платката на програматора е тотално разядена от конденз (просто не беше изолирана от влага) при все, че пералнята е работила в килер с принудителна вентилация. Понеже майстора беше познат го оправи (за спорта) иначе нов е около 500лв. Така, че ако я инсталираш в банята, конденза след къпане и то в големи количества ще е налице. Разни завеси или кабини ще те спасят само от директните пръски.
Направи си сметката - колко често можеш да сменяш перални.
А и последно много важно - ако не си запознат с тоците викни си специалист да ти я върже, че да нямаш проблеми с токови удари - за банята става въпрос де.
Galiaa - специалист
Така като Ви слушам и май пералнята заминава в кухнята.

Не мога да я сменям непрекъсното, сегашната ми е от преди 3 месеца, когато на старата - 7 годишна и се разбиха лагерите и майстора от официалния сервиз констатира : " Ми, Госпожа, много сте прала! " :? :? :? Ми прала съм......

Та така, по-скоро спирам да мисля за пералнята в банята.

Благодаря Ви!
desss - специалист
prascho написа:
абе да не е било бойлер бе :-D
не, бойлера беше върху нея :-D нещо като при dechev.
ако имах място пак бих я сложила в банята, че ми заема цял шкаф в кухнята, ама кво да правиш :roll:
  • 1
  • 2

Тема "Поместване на пералня в банята?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: