Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:36 am, променено общо 1 път.
prascho - майстор
Душа когато ти е ваната не е ли опасно да се купеш под него. Сапунена вода...колко му е да се подхлъзнеш освен ако не влезеш във ваната с джапанки. А тук е момента да се помисли доколкото е хигиенично с джапанците у ваната :).
enterprise - специалист
Ето ти едно приятно решение без душ кабина и вана за малка баня

Прикачен файл

grove-mill-shower.jpg
grove-mill-shower.jpg (22.08 KиБ) Видяна 11382 пъти
faiskoto - специалист
3Д вариант? Не си ли се размечтала доста? Знаеш ли колко струва дизайн-проект в 3Д вариант? Такива неща тук безплатно не правим. Ще се наложи да се задоволиш с по-малко и да включиш въображение
това е ясно! видях че се шегувате и реших и аз! несам в този форум за да ми проектирате безплатно;харесва ми че си общувате свободно и всеки споделя знанията си и интересите си по дадена тема! обичам да се консултирам с хората за идеи и се радвам ако мненията са различни-така взимам по малко от всеки и накрая решавам сама! хората сме различни и всеки си има вкус! един е видял повече др по-малко аз ще се радвам с каквото можете да ми помогнете! благодаря!
faiskoto - специалист
enterprise идеята ми допада. от итонг ли се прави подобно корито? даите възможности?

Прикачен файл

Villa_Clara_Vista12.jpg
Villa_Clara_Vista12.jpg (23.89 KиБ) Видяна 11335 пъти
faiskoto - специалист
какъв е този материал на лилавата баня? много е хубава!
prascho - майстор
Мяза като опънат таван но на стена. Но явно не е. Материалът има отразителен ефект.
enterprise - специалист
faiskoto написа:
какъв е този материал на лилавата баня? много е хубава!
Мивката е с плот камък!
Стъклото е захванато между две плоскости от камък.... най-вероятно!
Не мога да кажа със сигурност, точно с какви материали е направена стените в банята.Но, мога да предположа по пътя на логиката:

Вариянт 1 - "Стуко венециано" или подобна декоративна мазилка с водоотблъскващи свойства.
Вариянт 2- Модел боя за мокри помещения и басейни с гланцов ефект.
Вариянт 3 - Ламаринени (разновидности на алпаката), ПВЦ или стъклопластови плоскости. Допускам възможност и някакъв вид дървени плоскости с иновациии в покритието.

Като заключение, искам да кажа, че ти можеш да го направиш по много начини. Например стъклото може да бъде хванато с итонг по същия начин, по който е хванат с камъка. Искам да кажа, че ще изградиш две стенички плътно една до друга след което ще ги облицоваш с плочки като работната фуга между тях е до 1см и половина.Стъклото задължително с дебелина над 10 мм. Бих облицовала стеничките със същия полиран гранитогрес, който се слага и на пода, за да спазим стила. Огледалото е ясно, то е разположено през цялата стена от мивката до тавана и началото на стеничките.А тавана е ясен.
faiskoto - специалист
много ти благодаря! много полезно!тук мога ли някак да стане този модел баня защото се запалих ужасно! дори цвета бих се помачила да открия вапреки че е тамен и смалява допълнителнол

Прикачен файл

snipshot_961.jpg
snipshot_961.jpg (7.92 KиБ) Видяна 7681 пъти
Последна промяна от faiskoto на чет фев 28, 2008 10:17 pm, променено общо 6 пъти.
enterprise - специалист
Направи по ясно чертежа, че нищо се не вижда. Незнам къде са ти изводите за мивка, тоалетна има ли прозорец?......

Тема "Идея за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: