Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:20 am, променено общо 1 път.
anmoll - специалист
Като седнеш и пуснеш масажните дюзи...забравяш за клаустрофобия и за време.А...и вратите са стъклени нямаш усещането за тяснотия :idea:
XpacTa - специалист
Я раздуй малко за този масаж - толкоз ли е пък приятен? Какво е усещането от масажните дюзи, примерно като сила сравнено с това да си поливаш гърба със слушалката?
anmoll - специалист
Същото е както и със слушалката,масажа зависи от налягането на водата не е по-различно.Ако нямаш достатъчно налягане на водата...забрави за масаж. :)
сложи си вентилатори 2 бр. да духат на вътре а навън само декоративна решетка така ще избегнеш проблема с влагата и лагерите иначе може да ползваш вентилатори за баня те са по около 20 или 40 лв.ако искаш детектор за влага те са издръжливи на влага но си земи поне 120 мм. и го монтирай между кабината и комина и си сложи някакъв дример да си регулираш темпото и бръмченето ако те дразни
plumber - специалист
anmoll написа:
Същото е както и със слушалката,масажа зависи от налягането на водата не е по-различно.Ако нямаш достатъчно налягане на водата...забрави за масаж. :)

Джетовете са с малки дупчици и дори и при по слабо налягане има ефект.Друг е въпроса на кого е нужно това :)И много яко става кат опочват да се запушват от варовик.Колега купи ли я тази кабина?Сигурен ли си че я искаш?Тавана принципно е от пластамаса.Твърдят че е акрил но лъжат,по скоро коритото е от стъклопласт някакъв а панелите и тавана са си от пластмаса.Та мисълта ми е ,че може да се пробие.С нещо като дърводелска бара,но не знам на ф110 от къде ще намериш.Варианта е с макетно ножче.Бавно но славно.Или очертаваш кръга,разпробиваш с малко свредло и съединяваш дупчиците ,като внимаваш да не се отплеснеш и да окипазиш всичко.Но имай в предвид,че когато тези кабини са със вградени радио,вент.и осветление всичко е на 12 или 24 ли волта беше.
prascho - майстор
Вие не сте хора. Правете като мен, екологично и здравословно, директно в локвата на двора ;) .
abaka - напреднал
Такааа, макар и със закъснение да доложа: кабината вече е монтирана и даже се експлоатира. Не достигнахме до консенсус със съпружеското тяло да дупчим тавана и си останахме без вентилатор вътре, а ще го монтираме отвън на окачения таван, ама то добре и че не я накълцахме щото няма нужда. Тя парата си излиза и аз незнам откъде, ама в душ-кабината грам няма. Сега друга "женска" глупост: в душ-кабината има САМО една лавичка за шампоани и тя не събира естествено и 1/3 от глупостите на две жени /едната от които тинейджърка/. Та може ли да се пробие стъкления гръб и да се постави още една етажерка? Ако някой го е правил или има идея как става да сподели. Мисля си за пробиване щото вариант -етажерка с вакуумчета не ни устройва, сигурно редовно ще ги подритваме изпопадали на земята. Та давайте идеи и съвети!
Spokoiniq - майстор
В душкабината се влиза с каквото ти трябва и се излиза с него или се маха малко след това.И без тва си взел нечовешкия тесен кюнец, а вътре искат да напъхат и сенките за очи и гримовете.Стегни ги, ред и дисциплина и никва телевизия! :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не съсипвайте кабинката. Оправията е с подвижни "несесери". Видях го в къща с 3 !!!! тинейджърки. Всяка си внася нейното... и СлаваБогу, си го изнася след къпане

Тема "Въпроси за душ-кабина от Метро" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: