Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
plumber - специалист
Според мен не е задължително да има чело.В неговия случай всичко може да се хване така,че да не се виждат разни държачи.А колкото до вижданете на миваката,мисля колега че няма какво да се притесняваш.мивките за долно вграждане се гланцирани както отгоре така че няма нищо гтозно.Колкото до сифона,има сифони които са хромирани изцяло и максимално изчистени,.така че прави го както си решил.
plumber - специалист
Има ли развитие колега?
madrigal - напреднал
Засега не. Надявам се тази седмица да поръчам плота, но едва ли ще го изработят до месец. Когато го изработят и го монтирам (дано да успея), ще кача някоя снимка.
emil_v r - майстор
Виж Мадригал ,
Зе'ми се стегни и погледни по- сериозно на монтажа.
Ти просто няма дори да докараш с колата си здрав този плот камо ли да го монтираш здрав.
Да не ти казвам аз питай там където ще го изрежат и полират плотът и може би ще попаднеш на некой редовен ,който ще ти обесни.
Може да се монтира без чело и още как .
Само да те предупредя - достатъчно е да го подпреш не където трябва в колата си ,и ще се "раздвои" :-D
Мигом щеразбереш защо сме скъпи ,и защо ни наричат "майсторя" :-D
madrigal - напреднал
Емо, засега съм го докарал в къщи без да го счупя (прав си, че има такава опасност, но хората, които го изработват са печени и ме предупредиха) :-D
Колкото до закрепването, то явно ще стане най-накрая - след като се налепят плочките и се изработи шкафчето.
Така или иначе съм решил да кача снимки тук след като завърша ремонта, и там се надявам да го има и плота.
plumber - специалист
madrigal написа:
Емо, засега съм го докарал в къщи без да го счупя (прав си, че има такава опасност, но хората, които го изработват са печени и ме предупредиха) :-D
Колкото до закрепването, то явно ще стане най-накрая - след като се налепят плочките и се изработи шкафчето.
Така или иначе съм решил да кача снимки тук след като завърша ремонта, и там се надявам да го има и плота.
Естествено :)
emil_v r - майстор
Добре Мадр.
за последно да се изложа по въпроса :-D , ти си клиент -герой.
Питай подробно майсторята производители точно-точно как да го монтираш.
Тва не е носещ елемент , по принцип не може да носи дори сам себе си , а трябва , требва да издържи и външен натиск от подпиране , което ударно може да се развие мн. голямо натоварване( стотици кг.)
Матриалът е особен- на чист натиск няма да усети 10 тона , а на огъване ш'се прасне от 30кг.
Аз знам как, но ако ти кажа , ще ми станеш длъжник , не искам да те заробвам. :)
Твоят случай е по- сложен , понеже стъпва на бет. или тухл. стена не помня ,и шкафче , което е ментеливо и след месец от влагата ще промени схемата на подпиране .
колкото и да е парадоксално мекото подпиране е по- здраво в случая от твърдото.
Не бързай , внимателно и успех ти желая.
madrigal - напреднал
@Борис - няма смисъл от такива нападки. Аз не се обиждам, когато не знам нещо и някой ми каже, че не го знам. Има области, където бих се обидил, ако ми кажат, че не разбирам и бих доказал, че не е така. Тази, обаче, не е от тях. Именно затова и питам тук за идеи. Това, че някой знае как да стане нещо, но го пази за себе си, си е лично негово решение.
@Емо, защо да ме заробваш бе, човек? Кажи къде да ти пратя каса бира за изчерпателната помощ :-D . С Еконт няма да излезе кой знае колко скъпо от Пловдив до Враца.
emil_v r - майстор
Не , майтапя се че знам естествено , нямам време да изчета всичко отгоре ,и е трудно така дистанционно да се даде отговорен съвет .
Мъча се да пиша по- грамотно :-D , че горе тоя.. ?ей само мрънка, но толкова си мога :) .
Вариянти много ,и трябва да си се огледа на място .
Зависи и от шкафчето , упътил съм те колкото мога.
Ч ао и успех. :)
skad - помощник
ако не е късно аз ще ти кажа как да го направиш..т.е,ще ти кажа аз как сам го направил

Тема "Захващане на гранитен плот в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: