Тани написа:Тани да ми препоръчаш кой от белите да ползвам?Цял град обиколих да търся грунд с песъчинки гледат ме като извънземен и мигат, мииигааат....И ми викат:Вземи си Боро!koleva83 написа: Мазохисти сме ние, че единодушно му казахме, да забрави за какъвто и да е грунд и продължаваме да му го казваме.
Сори за флейма.
Май си права. Е поне за нас деА иначе грунда е полезен и необходим в някои случаи, НО ако е подходящ и ако е нанесен правилно. Пак стигаме до технология, която трябва да се спазва.
ПП
geniya написа:Грунда е на БОРО, мисля че всички знаем на какво викаме "розовата вода", като е разисквано и по-напред в темата.Питах дали да грундирам с нещо, не съм грундирал още, това са остатъците от грунда на БОРО.Чакам още мнения за да не стане после трети път, че ще я бутна накрая и ще я боядисам.
Ти понеже си гениален , най-вероятно от половин дума разбираш и като ти се каже червен автомобил вече знаеш марка и модел , че и с какъв двигател е , но на нас простосмъртните не ни се отдава! Затова попитах конкретно и все още не съм получил отговор! Половината грундове на Боро са розови . Ти трябва да ползваш бял , но ми беше любопитно какво точно си ползвал за да предпазим и други от грешката ти, но явно е строга тайна и няма да получим нито име , нито снимка! Ако кажеш какъв е , ще мога да ти помогна поне да разбереш от къде ти е бил проблема , но явно и това не е важно за тебе!
Още веднъж се извинявам , просто исках да помогна!
ППП от тук косвено мога да подразбера какъв точно е грунда, но по-добре и ти да напишеш какъв е!
geniya написа:Сега майтапа настрана.Свалих плочките ето и снимки:Продължавай да се доверяваш на такива "разбирачи" и сагата ще продължава като сапунен сериал! Единственото вярно в твърдението му е, че розовия грунд е виновен и само секунда след това ти е препоръчал..... розов грунд!
Мнение на един човек разбиращ от тези работи е:
Да се обработи с бетон-контакт, и с хубаво флексово лепили след това и няма да има проблем.Според него розовия груд е проблема.
Чакам мнения.
jekasus написа:Грундове нямат работа в баните, да не говорим за тая розовата водаПочисти стената от този грунд, шпакловай с това лепило, с което ще лепиш плочки - и край с проблема.