Ега си и майстора. Освен всичко друго не умее и да фугира.
Как си му дал една шапка пари, не знам. 

Гост написа:И аз мисля, че фугата трябва да е по- гладка. Може би, защото фугиращата смес е за по-големи фуги- до 20 мм. Съответно зърнометричния състав е с по- едри частици, тъй като ако е с фини такива- широката фуга вероятно ще се напука.Фугиращата смес за между сините плочки е друга - точно на Mapei, цветна.
Не само, че автора на темата се съобразявал с фугиращата смес за широчината на фугата, ами като, че ли е подбрал неправилна такава.
Следващия път - взима фугираща смес за фуги от 1 до 6 мм. например.
http://www.mapei.com/public/BG/banner/m ... joints.pdf
Chefo77 написа:На автора на темата не му е работа да знае какво да вземе, той е клиент! Работа на майстора е да му каже какво му трябва или да го вземе той. Сега става едно прехвърляне на топката - "Ти защо не ми каза" - "А ти защо такава ми донесе"Аз по-късно ще лепна 2 плочки със силикон на едно парче фибран, ще си забъркам фугираща смес точно както пише на опаковката и ще фугирам. И ако стане гладко и по-добро от тия по стените майсторът ще фугира наново.
CYPER написа:Ще е същотото като на майстора, тази е за широки фуги и има много кварцов пясък
Аз по-късно ще лепна 2 плочки със силикон на едно парче фибран, ще си забъркам фугираща смес точно както пише на опаковката и ще фугирам. И ако стане гладко и по-добро от тия по стените майсторът ще фугира наново.
CYPER написа:Ако вече си му платил, пий една студена вода. А пък ако още не си платил, кажи му той да пие. И не му давай и стотинка за калпавата му работа. Ако му стиска, да те съди. Има вещи лица, които да оценяват качеството на работата и нейната стойност.
майсторът ще фугира наново.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: