• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 28
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
marmoz - специалист
Spokoiniq написа:
Ебах го в майстора без инструмент, за 120 кинта купуваш една водна китайска диамантинка, диска ѝ ще замине точно за колкото да си свършиш работа, после я пускаш на обява за 50 и си ти.
Spokoiniq даи линк че тея дето аз ги гледах /не китаиска и съм лакомия за хубави инструменти/ са над 1к . Пък имам да си оправям малко плочки а ми омръзна с флекса пък и толкоз пари сега не ми се дават :-D
jekasus - майстор
Имаш избор между 98 лв и 919 лв :-D http://www.onlinemashini.bg/sravni/mashina/3687/1841

Аз ползвам такава Изображение
marmoz - специалист
Хубава машинка :)
Аз за такава с водно обливане питах дали има нещо с по нормална цена :) То ако са тези сухите ще ти бръмча с флекса :)
prascho - майстор
И все пак търси човек, който ще ми свърши работа.

Препоръчайте ми някого моля. Три тераси - с обръщането около 18 м2. Баня и тоалетна. Ще се направи оглед. Ако се сещате за някого моля на лична. Мерси.
prascho - майстор
Здравейте,

Днес говорихме с друг найстор и ако е рекъл господ в сряда-четвъртък почва. Той спомена точно за ъглов винкел с който да оформим челото на терасата както от външната така и от вътрешната страна. Утре трябва да видя в някой склад какво точно представлява. Малко се позамислих като се лепи най-накрая ще надстърча с 2-3 мм колкото е профила и дали водата ще се оттича добре или ще се задържа. Действително ще трябва хубаво да се залепи да не пропуска под него. Вие на какво мнение сте. Ще има ли проблем с оттичането на водата? Дали сте ползвали продукти за плочки на Ангро и какво ви е мнението? Мерси предварително.
jekasus - майстор
С лепила на Ангро не съм работил, но и добра дума не съм чувал.
рашкета - специалист
Аз пък ти казвам толбухински, че цялата къща на брат ми ,й изпълних топлоизолацията с матриали на Ангро и няма грижи вече 4г.
Еееее само мазилката беше една русенска......
prascho - майстор
С плочки до сега не съм се занимавал. Иначе съм много доволен от Клебешпахтел :). На терасите сложих миналата година през септември хидроизолация Изомакс/изомраз/, ако това има значение.

Ако ползвам лепило на фирма Х, то е препоръчително и фигата да бъде на същата фирма? По този начин ще има хомогенност на материалите и цяла система...
prascho - майстор
здравейте,

Днес майсторът започна да лепи терасите. Имам два въпроса:

1. Затварящи Г-образни лайсни да слагаме ли от двете страни на борда, като се обърне с плочките?
2. При малката тераса изходът за отичане е разположен по средата на диагоналната част. В този случай как ще е най-удачно да разположим плочките?

П.С Какъв цвят фуга за плеснем?

Прикачен файл

IMG_0387.JPG

Прикачен файл

IMG_0386.JPG Изходът за отичане е разположен по средата на диагоналната част.

Прикачен файл

IMG_0384.JPG
prascho - майстор
фугата на ардекс, мнения?
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 28

Тема "Банята на прасчо!" | Включи се в дискусията: