• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 28
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jakuzi - специалист
chapara написа:
Може и 40 :wink:
:) :thumbs:
prascho - майстор
привет,

Да ви поразпотам малко. Когато подовите плочки имат шарка в една посока, кой от двата варианта на подредба на шарката спрямо вратата прилагате? Има ли значение? Предполагам при наличие на праг е хубаво и двата пода в помещението да бъдат в една подредба.

Банята се оказа леко ниска и плочките ги наредихме до 2м, като остана около 18 см до тавана. Навсичкото отгоре тавана не е много равен. Ама 2м малко ми малее.

Прикачен файл

razpolojenie.JPG
razpolojenie.JPG (13.21 KиБ) Видяна 2438 пъти
prascho - майстор
jekasus написа:
Втория вариант.
T.e фугата да не е срещу човека при отваряне на вратата. Така го направихме в тоалетната. Там вратата е противоположно отваряне. Зачудих се дали да не бъдат с еднакво разположение на шарката, но те са две самостоятелни помещения.
chapara - майстор
Всяка съседна -на 180 градуса, ама това се прави предварително на сухо, щот вкус по цвет-товарищ - нет :wink:
prascho - майстор
Тъмните плочки имат някакъв 1мм по-светъл кант. Фугата да бъде по-близка до канта или до цвета на плочката? Кое е за предпочитане?
prascho - майстор
Мерси. Днес на обед се разкарах с парче плоча до Джесика и продавачката каза същото. Купих 2 кг CE40 цвят сиена. Дано ми стигне за 10-11 м2.
jekasus - майстор
Ако на 2мм фуга, малко ама няма да ти стигне.
prascho - майстор
То аз грубо ги смятам. Сигурно е някъде около 9.5 м2. Фугата е 2мм. То и жасмина не се знае дали ще стигне. [-o< Ако не стигне знам къде е магазина :roll:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 28

Тема "Банята на прасчо!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: