• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
tassel - специалист
Аз също предпочитам без крака. С конкретния умивалник наистина не може да измислиш, кой знае какво, освен да си играеш с цветовете. Виж при огледалото си неограничен във фантазията си.

П.П. Има ли такива умивалници, различни от бели, защото никъде не съм виждал да се продават.
Master_Kenobi - V.I.P.
skartalov написа:
само да намеря къде могат да ми режат МДФ-а под 45 градуса за конструкцията.
Тва не го разбрах за кво ти е?!
skartalov - специалист
Master_Kenobi написа:
skartalov написа:
само да намеря къде могат да ми режат МДФ-а под 45 градуса за конструкцията.
Тва не го разбрах за кво ти е?!
Става въпрос за тези правите модерни шкафове, които са с имитация на много дебел плот, а то всъщност е конструкция тип "кутия" от фурнирован МДФ. Та за да не си личат отделните плоскости се режат по 45 градуса и се слепват. по този начин става по красиво и естетично.
skartalov - специалист
Ще се радвам да чуя и други мнения по въпроса за шкафчетата.
plumber - специалист
Висота минаха мисля по този път и не успяха сякаш . Много шарени, резбовани или каквото там им се вика според мен.Според мене вече са правилните форми ,окачени на стената и тн.
skartalov - специалист
plumber написа:
Висота минаха мисля по този път и не успяха сякаш . Много шарени, резбовани или каквото там им се вика според мен.Според мене вече са правилните форми ,окачени на стената и тн.
Вече доста мнения събрах че гравираните неща не са за предпочитане.
Май ще се ориентираме към по- прави форми.
Здравейте, Г-н Карталов бих ви препоръчал да ползвате и по различна керамика. Вече има и български производител на кръгли и квадратни мивки Fayans (ROCA), при това на добри цени, все пак такива са тенденциите. Предполагам, че следите какво се прави по белите страни :-D. Успех в производството и продажбите, но си сменете дизайна, този го има навсякъде.:rolleyes:
plumber - специалист
Мирослав Георгиев написа:
Здравейте, Г-н Карталов бих ви препоръчал да ползвате и по различна керамика. Вече има и български производител на кръгли и квадратни мивки Fayans (ROCA), при това на добри цени, все пак такива са тенденциите. Предполагам, че следите какво се прави по белите страни :-D. Успех в производството и продажбите, но си сменете дизайна, този го има навсякъде.:rolleyes:
Че Фаянс откога започнаха да произвеждат квадратни и кръгли ? Не ми казвай че последната серия Вега или както беше я смяташ за произведено в бяла държава :) :lol:
plumber написа:
Мирослав Георгиев написа:
Че Фаянс откога започнаха да произвеждат квадратни и кръгли ? Не ми казвай че последната серия Вега или както беше я смяташ за произведено в бяла държава :) :lol:
Става въпрос за дизайна нa мебелите за баня, а не за производителя на мивки. :) Иначе за мивките е това, стр.6 [стр.8 на брошурата],GEOMETRY от FAYANS.
http://www.roca-bulgaria.bg/files/custo ... BA5%5D.pdf
Не се заяждам, просто човека иска мнения и аз давам моето, не че от голямо значение.
:?
skartalov - специалист
Напротив, мненията са много важни за мен.
Нали това е целта на темата!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Шкафчета за баня! Мнения?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: