Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kernelpanic - специалист
И на мен ми беше мерак да си я правя сам ама с това дете нямаше начин трябваше да се дейста бързо
rusev - специалист
maxuel82 написа:
Пък аз мисля аз да си я налепя банята :idea: че като смятам работата излиза по-скъпо от материалите!Ще си сложа гипсокартон и на гипсокартона после какво има да лепиш плочки струва ми се елементарно ?като я направя ще кача снимки :idea: Иначе ми търсят 15лв на кв.м. за лепене на плочки :idea:
Да нацелиш кофти партида плочки с разлика в размерите, кривини във всички равнини пък ще говорим отново. :-D кое колко е елементарно.
Успех в начинанието де.
lakosste - специалист
[quote="maxuel82"]Пък аз мисля аз да си я налепя банята :idea: че като смятам работата излиза по-скъпо от материалите!Ще си сложа гипсокартон и на гипсокартона после какво има да лепиш плочки струва ми се елементарно ?като я направя ще кача снимки :idea: Иначе ми търсят 15лв на кв.м. за лепене на плочки :idea:[/qu

това лято попаднах на 2 такива бани.тъй като е елементарно си ги бяха правили сами че после викат майстор да им ги преправя.
kernelpanic - специалист
15 кинта е евтино :-D :? тука /в Стара Загора/ минимума е около 20 лв.
а за под 20 ти ги лепи мангал :)
svetliopi44 - Чирак...
Ела в София ако намериш под 25лв. трябва да черпиш и да пуснеш ТоТо, щото явно си късметлия... :lol: :lol: :lol:
lakosste - специалист
kernelpanic написа:
15 кинта е евтино :-D :? тука /в Стара Загора/ минимума е около 20 лв.
а за под 20 ти ги лепи мангал :)
стига с тея мангали.Всички се изучиха.На тях им дай само да мажат и това е.Работили сме гипсокартон на един циганин а банята му прави един негов събрат и няма да ви казвам за какви свободни съчинения става въпрос.Отходната вода за душ-кабината/не че можа да я монтира-монтирахме му я ние/я пусна с тръба фи 110 директно под отвора на пода на душ-кабината за да си течало лесно:).Поцинкованите тръби се опита да ги реже с диамантина и като го попитах какво прави той ми отговори че знаел че не се реже с този диск но се опитвал да го довърши за да го хвърли/а му го бяха купили предния ден заедно със шлайфа/
и още много други подобни случаи има но не ми се обяснява:
rulom - модератор
От мен да знаете че от циганин става само стар циганин :cool: , нищо друго :-D .
Стефан - майстор
Чирков от къде беше? Май от Лом :lol: Верно, че вече остаря
Последна промяна от Стефан на ср фев 18, 2009 5:57 pm, променено общо 1 път.
Стефан - майстор
rulom написа:
От мен да знаете че от циганин става само стар циганин :cool: , нищо друго :-D .
Чирков от къде беше?
maxuel82 - специалист
svetliopi44 написа:
Ела в София ако намериш под 25лв. трябва да черпиш и да пуснеш ТоТо, щото явно си късметлия... :lol: :lol: :lol:
Мале мале :? :? :? що е толкова скъпо бе :? че за толкова пари мога 2-3 пъти да я правя и като не стане да я бутна и пак да я направя така ще се науча да ги лепя! Плочки съм лепил ама само на под и на 2 стъпала още не са паднали а и според мен добре са станали!!! Ето вижте и кажете дали са добре!Ако ви хареса почвам да лепя банята сам !А ако не ще търся майстор :?

Прикачен файл

Picture 002.jpg
Picture 002.jpg (35.9 KиБ) Видяна 4488 пъти

Прикачен файл

Picture 003.jpg
Picture 003.jpg (35.92 KиБ) Видяна 4488 пъти

Тема "Баня за 6 дни" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: