Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kapris - напреднал
Аз ги искам за кухня, за разстоянието между горните шкафове и плота с мивката. Ама ако си взема три кашона например, ще мога да облепя цялата кухня отгоре до долу, защото е малка.
niki_sap - специалист
Правиш ли сметка как се чистят тези фуги. Особено от мазни пръски от кифтета например :) Познати си направиха кухнята в този стил, но изчитно купиха цели плочки, които имитират тези, защото там фугата си е част от плочката и се чисти по-лесно.
hooliganm - помощник
Стелко ...
Разбирач хахахха,стига писа простотии.
Може да се лепи без хидроизолация и няма проблеми.
Лепили са се басейни с обикновено(нефлексово сиво лепило) и пак няма проблеми няколко години.
Басейни с изолация и готино лепило и фуга са се дигали.
Като го избачкаш както трябва се едно с какво го лепиш.
Стига сте пълнили главите на хората спростотии.
За мен боро са си най-коравите,доста напред от изброените от теб.
Единствения минус е че са малко по-трудни за работа.
Къртил съм плочки лепени и с цимент преди 20-30 години,дето бая зор докато ги извадиш,така че...
Ай наздраве :П
Стелко - специалист
колега фирми като ардекс дават гаранция 10 години на продуктите си ,а ти ми говориш че с обикновенно лепило нямало проблем 'няколко' годин ,какво значи няколко- 2 или 3 и после пак всичко отново уважаеми колега ти си човека който пълни главите на клиентите с глупости , отлично качество може да се получи само с отлични материали,които струват пари ,за пример ще ти дам торба лепило 'ардекс x7g' преди 4-5 години струваше 80 лева, но с него може да лепиш дори върху стъкло изводите си ги направи сам

Тема "Къде се продават такива стъклени плочки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: