Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
housedoktor - майстор
Свърши ли спора вече:)?Ми то още с първите постове бе казано.За препоръчване е двойна обшивка.Мисля че и Леонардо го беше споменал някъде.
Pooh - майстор
vidrata написа:
Пух теорията е хубаво нещо, а дали се прилага всичко това което си описал??????А ти правиш ли го :? .
Иначе точно , кратко и ясно инфо си ни дал.
Абе ... срам не срам - предимно на единичен картон съм си карал до сега, но запълването на Вик дупките и грунда винаги са били приоритет.
Като се замисля, повечето ми бани са били на лепене ... та май не съм се оакал много :? Друг е въпроса, че много клиенти "разбират и си имат изисквания" ... ама за това не ми се коментира ... поне не сега
vidrata - специален-специалист
Харесва ми , че си откровен. :) :) :)

Пък за разбиращите клиенти мнооооооогоооооооооо има да се говори ама аде друг път :-D .
solo5 - майстор
O'K нека да е с 2 листа гипсокартон
при това положение никога не бих избрал такова изпълнение за моята баня освен ако не е 20кв.м :-D
а тавана защо не се прави с 2 листа :?
vidrata - специален-специалист
solo5 написа:
а тавана защо не се прави с 2 листа :?
Ами сигурно защото се предполага , че там няма да се лепят плочки. :lol: :lol: :lol:
svetliopi44 - Чирак...
Уф тъоя пак принципно не е разбрал ... че и спори даже ... аз спирам да се разправям с т...п
rulom - модератор
Прав си Светльо, автора пита....и вие само си развихте теориите....и повече никакъв интерес....значи работата е свършена, по един или друг начин :wink:

Тема "Лепене на плочки върху гипс картон и съвети за матеряли баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: