Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
iolly_ - специалист
За съжаление ситуацията е такава :sad:

Харесахме едно корито с 25 години гаранция, но при това положение вече незнам..

Прикачен файл

IMGP7655.gif
IMGP7655.gif (114.26 KиБ) Видяна 5061 пъти
solo5 - майстор
dundurma написа:
имам вече втора душкабина.......................задължително си го направете вие-това е най-добрия вариант
това как да го разбирам? :?
да не искаш да кажеш, че смени онази хубавата душкабина? :?
dundurma - специалист
solo5 написа:
dundurma написа:
имам вече втора душкабина.......................задължително си го направете вие-това е най-добрия вариант
това как да го разбирам? :?
да не искаш да кажеш, че смени онази хубавата душкабина? :?
преди тази имах и друга-ръчно правена
solo5 - майстор
ааа, знам :)
помислих, че си сменил последната
... пък ти си е много хубава :roll:
MASTER - специалист
iolly_ написа:
За съжаление ситуацията е такава :sad:

Харесахме едно корито с 25 години гаранция, но при това положение вече незнам..

Този инструмент не е прав ъгъл !!!
От този китайски еталон са ми попадали различни образци - с разлика един от друг до 5 градуса.

Идете при коритото с същия прав ъгъл,и го наложете, току виж и там показал същото :?
iolly_ - специалист
Проблемът е, че тези в Баня стил даже твърдят, че не можем да го видим предварително, защто им бил в незнам си какъв склад..в магазина нямали място и едва ли не трябва да го платиме, за да го донесат. Освен това се оказва, че нямало и крака, а на нас ни трябват, за да го повдигнем.

Освен това незнам дали няма да имаме проблме, защото сифона на коритото и извода ни на пода ще се окажат опасно близо..колко не мога да кажа, защото от фирмата не ни дават никакви размери на коритото, просто една снимка и нещат и да го докарат без да сме платили.

Ето го всъщност въпросното корито

http://baniastil.com/index.php?page=sho ... t&Itemid=1

това е информацията, която имаме, размера е 120 на 80, но никакви други размери нямаме. Имат го само без страничната рамка, която го затваря, незнам как се казва.
stra6ko - помощник
Днес в Монтана ми предложиха корито 80/80 за 110 лв. но на снимка утре ще ми го докарат ако искам от София.А питаше дали има с размери 70/70 има и са на същата цена.А аз имам пролем със сифона как да ми сложат трабите та после да не слагам мека връзка.
iolly_ - специалист
Ами за да не слагаш мека връзка трябва сифона на душ коритото да ти пасне точно с извода в пода. Това корито, което сме си харесали е точно така..сифона му навлиза навътре в пода, където е направен извод и готово.

Лошото е, че при нас вече имаме извод на съвсем друго място, а вие ако нямате може да предвидите да е точно там, където е на коритото и готово.
XpacTa - специалист
Ето го коритото на Iolly:
http://www.mirashowers.co.uk/onlinecata ... &category=
Ето инструкции за монтаж:
http://www.mirashowers.co.uk/onlinecata ... f35d72.pdf
Ето и схема:
http://www.mirashowers.co.uk/onlinecata ... tangle.pdf
Доколкото разбирам има модели с крачета и без крачета. Тези без крачета май си се лепят за пода - абе пише си го в инструкцията, ама ме мързи да чета повече.
iolly_ - специалист
ХрасТа много ти благодаря..от бързане и работа никой не се сети да погледне в сайта на английската фирма за монтажни детайли, а много ни трябваше. Сега ще четеме внимателно и незнам какво ще решим....

....и двата ни варианта са ужас....

Майсторите или ни отказват да ни къртят плочките да ни правят сифон или искат 1000 лева

Другият вариант пък с коритото..като не ни е прав ъгъла незнам как ще се уплатнява.

Сега гледам детйлите за монтаж и виждам, че краката са доста навън, а ние искахме да легне коритото върху праг от итонг....май няма да стане.....а запаската отпред пък сега не могат да ни я осигурат, пък и тя е май само ако не вдигаме на крака.

Луда работа..въртим се в омагьосан кръг и незнаем какво да правим..

Ако някой смята, че може да ни мнтира това корито качествено и да изгради праг или пък да направи варианта без корито, с разбиване на плочки и правене на сифон на прилична цена, моля да ни пише на weddingbg@abv.bg

Тема "Помощ! Душ корито - избор и монтаж!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: