Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
mitaka_vk - специалист
Всички тръболяци които минават по пода не се слагат там където ще слагаш тоалетно седало. Винаги заобикалят. Когато слагаш в стените тръби ги поставяш на определена височина по същата причина. Ефекта ат пробита тръба пълна с вода е много ехектен вервай ми :lol: а ако има и ток наблизо зрелището е пълно.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Абе сладур! Тръболяците са заварено положение. Късмет ми е, че ги знам.
mitaka_vk - специалист
Значи някой се е изявявал като голям професионалист. И при първия ремонт на банята се превмахват от там нали так "сладур" :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ще му кажа. Благодаря.
Shark - специалист
При мен също минаваше тръба от канализацията точно под таолетната чиния, но направихме корекция и нова замазка. Така, че колегата n_a си е прав за себе си.
Тази таолетна, която съм взел е със по различно захващане от стандартните и си е играчка да се монтира с дюбели. Не знам дали няма да ми надупчи целия под майстора докато уцели дупките :lol:
Затова ще си я залепя сам.

Мерси на всички за мненията!
chapara - майстор
vidrata написа:
Абе Чапар човека доколкото разбрах няма да обурудва хотел???????????????Понякога трябва да се съгласяваш и с мненията на другите във форума .Отдавна те забелязвам , че освен твоето мнение не приемаш други.
Пък за хотелите да не говорим , че ви знам кви ги творите и там.
Ето и снимка да не голословя.

Не мисли , че се заяждам просто така мисля. :)
Мисли си каквото искаш.По точно не се сещам да съм налагал мнение,а съм изказвал лично такова.Не мога да накарам някой да се съгласи с мен,още по малко да го направи както аз казвам,нъл тъй :wink: Отдавна те забелязвам-ми то тва е целта ,ако никой не ме забелязва ,значи що пиша тука,а инак много моля никой да не ме анализира,мен са ме признали.Дай Боже всекиму :cool:

Сори за спама :)

Тема "Монтаж на таолетна (моноблок)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: