Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Делян - специалист
@MASTER, разбрах за триплекса - ще търся закалено стъкло. Но нещо нищо не ми допада :? . Ще минавам на вариант душкабина, май!!!

@Krelion, никъде не ми върши работа този модел за съжаление. Благодаря все пак.
tyrnokop - специалист
Колеги, здравейте. На последната снимка от дългата поредица, която Krelion е публикувал има водомер и зад него нещо друго. Ей това другото ме интересува какво точно е.
Благодаря.
jekasus - майстор
tyrnokop написа:
Колеги, здравейте. На последната снимка от дългата поредица, която Krelion е публикувал има водомер и зад него нещо друго. Ей това другото ме интересува какво точно е.
Благодаря.
[url] http://biotalbg.com/?81&0304&97178
ribnikolaevi - майстор
MASTER написа:
desss написа:
Делян написа:
А какво стана с паравана? Намерили ли стъкла и на ква цена? Дай някоя снимка, че и аз влизам в този филм :?
гледам си от Варна, отиваш в стъкларницата на улица Мир, отстрани на техническия университет, и си готов
За Варна не е това мястото където ще ти закалят стъкло.

Единственото възможно място в областа, околията и региона където закаляват стъкла е в Булит глас в Аксаково

Деляне,не се притеснявай за фугата, а вземи се попритесни малко за якостта на триплекса, дето ти го предлага някой безхаберник
Може ли по-подробно, какво за качествата на триплекса, че и на мен ми предстои подобен филм?
Делян - специалист
Свързах се с Булит, но оттам ми отговориха, че се занимават само със серийно п-во, но не и с единични бройки. Насочиха ме към други фирми. Ама за мен дилемата свърши - просто си взех душ-кабина.

Тема "Параван в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: