Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
В тази схема
Вносител-->дистрибутори(магазини)-->краен клиент.
,съм по средата и там съм с отстъпката,защото съм закупил и поставил(не сам) над 15000 кв.м.,над 40 тона тяхно лепило,което се продава само за фирми закупуващи облицовки(как звучи флексабилно лепило на 10 тина лева) и го няма в магазинната мрежа.За санитарии и обурудване няма да говорим.Така се печелят отстъпки приятели,но забравете за случая

Изображение
cvetan83 - специалист
[quote="chapara"]
[quote]

Явно не говорим на един език!? Нали точно това което си написал се опитвам да обясня, че е логично да ти дават голяма отстъпка и по добри цени и за това не те слагам в графа краен клиент.
:2thumbs:
chapara - майстор
cvetan83 написа:
chapara написа:

Явно не говорим на един език!? Нали точно това което си написал се опитвам да обясня, че е логично да ти дават голяма отстъпка и по добри цени и за това не те слагам в графа краен клиент.
:2thumbs:
Приятелю,аз теб добре те разбрах,просто си единствения.За съжаление на всички в очите се вижда пропаганда и реклама,та за това казах -of.Опитах се да помогна на сродни души,но българина се си мисли ,ама защо да му пълня на тоя гушата.А пълнене няма,в един друг форум ,различен по смисъл, съм и помагам,но явно тука не искат,здраве да е да ви дерат маГъзинйерите.Заявявам ,че полза от такива покупки нямам дори и една стотинка :!:
choko - специалист
Какви са изискванията към плочките монтирани в санитарни помещения без отопление през зимните сезони?
chapara - майстор
choko написа:
Какви са изискванията към плочките монтирани в санитарни помещения без отопление през зимните сезони?
Никакви ,ако са на закрито.
choko - специалист
А надписът студоустойчив/и който търговци изписват в рекламните си брошури рекламен трил ки е или има разлика в технологията и качеството на теракота?
chapara - майстор
Виж си въпросаИзображение
jekasus - майстор
choko написа:
А надписът студоустойчив/и който търговци изписват в рекламните си брошури рекламен трил ки е или има разлика в технологията и качеството на теракота?
Май вече не е модерно да казваш гранитогрес или клинкер :lol: Същото и с 3D филми ,преди години им казваха стереофилми, очилата си същите. Като има балами има и кой да ги излъже.
choko - специалист
chapara написа:
Виж си въпросаИзображение

Какво да му видя ? :shock:
solo5 - майстор
choko написа:
Какво да му видя ? :shock:
Ами например, че неотопляемо не означава че е под нулата :-D
Нали е на закрито и затворено място? :?

Тема "плочки за баня откъде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: