Gladiator_BG написа: уникална шарка ... от каде ги изнамери тея плочки ...От Бриколаж.
chapara написа:Прекрасно си се справилЕеееееееее как може?????? Как не намери кусури??????????????????
Иначе браво на мастора, със здраве да си я ползвате.
Gladiator_BG написа: уникална шарка ... от каде ги изнамери тея плочки ...От Бриколаж.
bisplus написа:Браво...направо отлично! Много добре си ориентирал плочките на пода...браво!Благодаря!Фриза ти ли си пожела да го сложиш така, защото по принцип би трябвало да е на обратно? Регулирай малко лявата вратичка на шкафа, че така вади очите..пък тия дръжчици що са ги сложили така само те си знаят. И още един съвет..може и да не съм прав, но си провери еската на топлата вода на душа, защото нещо ми тъмнее плочката и да не би да ти просълзява някаде!
bisplus написа:Верно, че преди време като правих един подобен шкаф имаше пробреми с тези ръбове за това ги заоблих. Но ти пак провери да не е осукан шкафа...най лесно ще стане като повдигнеш малко лявото краче. струва ми се, че ще стане.Благодаря за съвета, но мивката ми е закрепена и силиконирана.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: