Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
strelec - специалист
Gladiator_BG написа:
уникална шарка ... от каде ги изнамери тея плочки ...
От Бриколаж.
сола 180 - специалист
chapara написа:
Прекрасно си се справил :roll:
Ееееееееее как може?????? Как не намери кусури??????????????????

Иначе браво на мастора, със здраве да си я ползвате.
bisplus - специалист
Браво...направо отлично! Много добре си ориентирал плочките на пода...браво! :) Фриза ти ли си пожела да го сложиш така, защото по принцип би трябвало да е на обратно? Регулирай малко лявата вратичка на шкафа, че така вади очите..пък тия дръжчици що са ги сложили така само те си знаят. И още един съвет..може и да не съм прав, но си провери еската на топлата вода на душа, защото нещо ми тъмнее плочката и да не би да ти просълзява някаде! :)
strelec - специалист
bisplus написа:
Браво...направо отлично! Много добре си ориентирал плочките на пода...браво! :) Фриза ти ли си пожела да го сложиш така, защото по принцип би трябвало да е на обратно? Регулирай малко лявата вратичка на шкафа, че така вади очите..пък тия дръжчици що са ги сложили така само те си знаят. И още един съвет..може и да не съм прав, но си провери еската на топлата вода на душа, защото нещо ми тъмнее плочката и да не би да ти просълзява някаде! :)
Благодаря!

Фриза нарочно така решихме да го сложим, за да се връзва с вертикалните тъмни плочки и да е по-нестандартно. То всички го слагат както трябва да е, но ние се стремяхме да вмъкнем индивидуализам и творчество в оформлението на банята.

Тая лява вратичка да ги е.а и румънците така са я направили, че ако я вдигна по-нагоре и като се отваря левия горен ъгъл опира. По-нататък ще потърся панти за дясната вратичка и да я сваля малко надолу.

Никъде няма течове. Това на снимката е сянка. В дясно е по-тъмна, а в ляво по-бледа.
bisplus - специалист
Верно, че преди време като правих един подобен шкаф имаше пробреми с тези ръбове за това ги заоблих. Но ти пак провери да не е осукан шкафа...най лесно ще стане като повдигнеш малко лявото краче. струва ми се, че ще стане.
strelec - специалист
bisplus написа:
Верно, че преди време като правих един подобен шкаф имаше пробреми с тези ръбове за това ги заоблих. Но ти пак провери да не е осукан шкафа...най лесно ще стане като повдигнеш малко лявото краче. струва ми се, че ще стане.
Благодаря за съвета, но мивката ми е закрепена и силиконирана.
bisplus - специалист
Свиркай си! :)
solo5 - майстор
strelec написа:
закрепена и силиконирана.
:-D
strelec - специалист
bisplus написа:
Свиркай си! :)
Така де, то не може всичко да е идеално :wink:
Теди - специалист
Поздравления пич добре си се справил и може да засрамиш доста "майстори" да знаеш. :wink:

Тема "Ето нашата баня-създадена от 2 ръце" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: