Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
funlive - специалист
Не влизам в спор защото не ми е ясен в подробности материала.
Обаче следното изречение:
mitaka_vk написа:
...ПП А да те питам ди знаеш ли какво значат думичките,проект, чертеж аксонометрия?
ми говори за доста липси в познанието на написалия го. Не желая да го коментирам, но нито е написано правилно, нито са подходящи за случая.
ПС: какво значи думичката "партеноцисус пинквифолия" и има ли връзка с линейното раширение на Дунав мост... :-D
mitaka_vk - специалист
funlive написа:
Не влизам в спор защото не ми е ясен в подробности материала.
Обаче следното изречение:
mitaka_vk написа:
...ПП А да те питам ди знаеш ли какво значат думичките,проект, чертеж аксонометрия?
ми говори за доста липси в познанието на написалия го. Не желая да го коментирам, но нито е написано правилно, нито са подходящи за случая.
ПС: какво значи думичката "партеноцисус пинквифолия" и има ли връзка с линейното раширение на Дунав мост... :-D
Последното няма връзка с темата просто попитах информативно, затова и не е основния текст :-D
funlive - специалист
темата е "Последователност от грунда до фугите"
всичко досега е съвсем по темата?!
даже мацето пуснала темата замлъкна... в изчисления за раширяването на фугите при топла вода повече от 34 градуса...
-----------
Lara_,
последователността е точна. Добре е да се хванеш за продукти от една марка! Може и да фугираш ъглите, фугите около сифона и мивката със силикон.
Що се отнася до водопровода. Просто частите които се зазиждат ги облечи с изолация и не се вълнувай от раширенията... :-D
torbalan - Дървен философ
аз на ъглите оставям по окло сантиметър повече място да има на къде да диша тръбопровода при темперетурните колебания...

въпреки, че не са големи по-добре е да има място, отколкото да е плътно зазидан :)
Lara_ - напреднал
Тук съъъм :)
Тръбна изолация ще има... едни меки тръби от пореста гума купихме :)
Относно продуктите от една марка...спряхме се на Ceresit грунд,лента,лепило ...хидроизолацията ще е Isomat Aquamat+ еластификатор Adiflex-b ..така мисля засега :)

Тема "Последователност от грунда до фугите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: