Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
dutchev написа:
Здравейте на всички. И аз имам същия проблем с локвата. Вчера излезе "майстора" от банята. Всичко ново, всичко що годе добре, но и една локва на пода. :x Какво да правя? Не искам да остане така. Може ли да се изкърти само пода или няколко плочки, за да се поправи докато е още прясно. Дали ще се счупят плочи и от първия ред долу на стената? Как да постъпя? Не ми се търчи след всяка баня с мопа, ужас!
Утрепай този майстор :axe:
masterval - майстор
Като питаш може ли, бих ти отговорил, че може.
Иначе ако не ти се разправя с първия майстор, веднага викай друг, ако не ти е много качествено лепилото, все още може да се стърже, а не да се кърти. А той ще ти каже, целият под ли, част ли, сифон ли ще вкопава...
novgradski - специалист
...може би прагче и завеса ще свърши работа - да пазиш района на шкафчето,но пък е неудобно за т. чиния
...или нови плочки ,но да не къртиш старите ,а с "боро-контакт" и върху тях,като се ЗАПОЧНЕ С 4 ПЛОЧКИ ОТ СИФОНА (декоративна плочка)...и наклони.
http://www.google.com/imgres?q=%D0%BB%D ... 9,r:23,s:0
Малко ще се вдигни нивото - има ли възможност (към вратата)...първия ред ще го "застъпиши"-иначе и той трябва да се маха и... наново седалото.

Тема "Решение за локвата в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: