Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
JuliS - специалист
да ви кажа... вече имаме баня от ламперия.
Аз все пак си навих на ината да опитаме.Няма да споменавам,че за 2часа я "монтирахме"
Много лесен монтаж, много лесна поддръжка.Много добър фасон.
Вече 2 месеца я ползваме ежедневно и засега проблеми няма.
Аз лично съм много доволна, че пробвахме.
Е,вярно , че, пилците се броят на есен - в нашият случай след като мине зимата.... но да се надяваме че няма да има проблем
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Тани - модератор
Чак сега виждам темата. Ако сте силиконирали добре долната лайсна и имате добър вентилатор гарантирам , че няма да имате проблеми. Преди 3 години сложих на баща ми на вилата от тази ламперия и я обливат директно с душа като се къпят. Преградната стена е с гипскартон и наковах ламперията на цялата баня за час с такера . Засега няма петно от другата страна на стената , а ако има влага задължително би се появило петно от другата страна на стената , защото в нея има вата , а само от към банята гипскартона е влагоустойчив! Вентилатора е със забавено изключване и работи винаги щом е включена лампата и около 20-30 мин след това. В Баумакс струваше под 30 лв за Ф100
JuliS - специалист
да с вентилатор сме. Работи си с отделен бутон - не е свързан с осветлението.
Стените са с влагоустойчив гипс картон. Та така.
И аз бях забравила за темата.Сега като я погледнах се сетих че имахме такава дилема :-D
chapara - майстор
Някаква обработка на импрегнирания гипскартон :?
Тани - модератор
Само в долните ъгли и никъде на друго място! Производителя гарантира паронепропускливоста за ламперията , да не говорим да мине влага!
Аз-1 - напреднал
Какъв ще е резултата,ако ламперията се сложи направо върху старите плочки?Как и къде ще се появи мухъл тогава при добро окантване със силикон в долния край?
jekasus - майстор
Аз-1 написа:
Какъв ще е резултата,ако ламперията се сложи направо върху старите плочки?Как и къде ще се появи мухъл тогава при добро окантване със силикон в долния край?
Върху силикона ще се появи мухъла, но има Изображение:-D държа го до аптечката в колата :-D
Аз-1 - напреднал
А със стъклотапети няма ли да стане по-добре? Аз също се чудя какво да правя с плочките(здрави са) на банята.Онзи ден ми подхвърлиха този вариант,но не съм се задълбочавал над него.
JuliS Здравей,
би ли споделила как е ламперията, че сега точно ще правя това, което ти вече си направила.
popov - помощник
Да попоитам как е най-удачно да се монтира ламперията - на летви, с лепене или нещо друго?Някой такер спомена...

Тема "РVС ламперия в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: