Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
Тани написа:
Досега виждал ли си случай в който добре залепена тоалетна чиния да се е разлепила? Налагало ли ти се е да демонтираш такава и как процедира - просто я дръпна и тя се разлепи :?
На мен ми се е случвало да не може да се залепи . защото основата беше влажна въпреки . че уж я забърсах. Оттогава винаги суша плочките и чинията с пистолет за горещ въздух!

Виждал съм Мивка , която само е залепена със санитарен силикон без никакви други крепежи. Лично аз никога не бих си го позволил но е факт , че не беше мръднала. От този момент нататък вече се доверих на това закрепване и не съм ползвал крепежи поне за тоалетни чинии и моноблокове! Все пак натоварването е само надолу , докато при една мивка е конзолно!
Виждал съм доста неща за 35 години професионално занимаване в строителството.Доста професионално залепени чинии от последните години съм премонтирвал, но не и мои!Виждал съм и паднали мивки от времето когато се вграждаха между плочките, от къпане на бебета до 4 годишна възраст, и от слагане на мадамата върху мивката с цел правене на секс.Виждал съм как са ми приемали плотове с мивки, като инвеститора на хотела, 100 литров скача с отскок да седне на плота. С една дума доста съм виждал и за това давам мнение.А иначе ,както чувам може и да не се залепват дори, пак въпрос на личен избор.Не претендирам ,да се слушат съветите ми, нека само си се четат :wink:
Shark - специалист
FMaster, защо си променил мнението си? Това, което беше написал е полезно...
boreto1 - специалист
Вече има тема как се лепи тоалетна чиния и там е описано точно как се прави-за лепило ти препоръчвам -силикон лепило на WURT тубата е черна на цвят и метална
FMaster - специалист
Shark написа:
FMaster, защо си променил мнението си? Това, което беше написал е полезно...
Защото ми омръзна всяка тема да се превръща в пазар и мерене на пишки !!!
Като спрат знаещите и можещи да споделят във форума, тогава ще останат само драскачите и мрънкачите ... сори !
swissmad - специалист
FMaster написа:
Защото ми омръзна всяка тема да се превръща в пазар и мерене на пишки !!!
Като спрат знаещите и можещи да споделят във форума, тогава ще останат само драскачите и мрънкачите ... сори !
Напълно си прав ,човече.
jekasus - майстор
Баси и темата, никой лично не е засегнал друг, но има двама обидени на останали "мрънкачи". :lol: :lol: :lol:
Нарцисизма на някои хора идва вповече.
Твърдо мнение по темата нямам, правя по един начин, вкъщи е по друг(приказка за обущаря и обувките му :-D )
Да обърнеш цукала или трябва да си яко пиян или да правиш луд секс. :-D
chapara - майстор
Е аз поне не съм обиден ,който иска да чете !
boreto1 - специалист
Shark написа:
Не искам да дупча плочките.Само ще се лепи, затова и питам :)
Гледам, че масово предпочитат да се лепи.
Който има опит да споделя.
пребори ли се?
Spokoiniq - майстор
Полиуретановото лепило ще залепи чинията, но задържа гадове, затова по-навътре с него и отвън на фугата керамика/под със санитарен.Не че само със санитарен няма да залепи достатъчно здраво, рязал съм силикона със струна веднъж, след свалянето на монтажния комплект, бяха счупили чинията и се налагаше смяна.
ebahti - майстор
Лепи бе да го ева у силиконя да го е.а..........мойта чиния я залепих преди 3 год. с некъв силикон от сичко по 1 лв.Преди месец я запуших и реших да я демонтирам...свалих винтовете и тц-нема мърдане,добре че успях да я отпуша и така.Сега си седи само на силикон и не мърда :evil:

Тема "Лепене на тоалетна чиния..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: