Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
katcko, ма ич не си се изразил правилно, става дума значи за отвор на врата ,или нещо такова :roll:
katcko - специалист
Разбрахме се,дет се вика,от другия месец трябва се почва къртенето и плана до тогава трябва да е ясен.В момента съм и на централна топла вода та се чудя дали да слагам и бойлер за всеки случай?
jekasus - майстор
Работим това :-D Ама и ти да си помислиш, цената на закаленото стъкло не помня(нещо ми се върти 120лв за м2) тая стеничка ще ти излезе около 60-70 лв без работа (итонг,плочки,лайсни и лепило), а може и повече. А и троен засек на лайсни не всеки го прави, освен ако не ползваш камък отгоре на стеничката, като на снимката, дето си постнал

Прикачен файл

100_1282.JPG

Прикачен файл

100_1281.JPG

Прикачен файл

100_1280.JPG

Прикачен файл

100_1279.JPG

Прикачен файл

100_1278.JPG
katcko - специалист
За стъклото ми е ясна цената,гледах и някакъв обков с които се захваща в стената и май тия лайсни отпадат-възможно ли е?или го има само по картинките
Прикачен файл:
PIC966726.gif
PIC966726.gif (25.71 KиБ) Видяна 4710 пъти
нещо такова,мей би.Иначе точно това от последната снимка искам да се получи,но половината от стъклото да е стена.....и тук идва ред и на вашите съвети и мнения.
jekasus - майстор
По идея трябва да ти предложат варианти за захващане на стъклото, в закалено дупка не може да се направи.
Като Плюшкин съм, в мазата си всичко имам :lol:

Прикачен файл

DSC_0236.JPG

Прикачен файл

DSC_0235.JPG

Прикачен файл

DSC_0233.JPG
katcko - специалист
В някои фирми,след като си дадеш размерите на стъклото ти правят отворите и тогава се калява
valya82 - помощник
Според мен, от борд няма никаква нужда - взимаш си едно обикновено закалено стукло (продават се по магазините за баня ) , монтират ти го и от другата стрна слагаш един подов лентов сифон, цялото удоволствие ще ти излезе по-малко от 800лв. и ще е много по-елегантно!
katcko - специалист
Обмислям и варианта с лентовия сифон,но ми се струва,че все ще има малка част от водата да преминава от другата страна.Банята вече е изкъртена,плочките са поръчани,сега чакам и точно с тоя сифон трябва да реша какво да правя.
А това е и проекта:

Прикачен файл

Снимка0143.jpg
Последна промяна от katcko на пет мар 09, 2012 12:26 pm, променено общо 1 път.
chapara - майстор
katcko написа:
Обмислям и варианта с лентовия сифон,но ми се струва,че все ще има малка част от водата да преминава от другата страна.Банята вече е изкъртена,плочките са поръчани,сега чакам и точно с тоя сифон трябва да реша какво да правя.
Eто ти нещо за идея :roll:

viewtopic.php?f=4&t=30378

или
Изображение

Изображение
katcko - специалист
Ми май ще бъде като снимката по горе и до мивката ще има още един,а и тия лентовите много ми стоят като в обществена сграда нещо.Някакви насоки какви сифони да използвам (като марки,модели)

Тема "Идеи за банята и нейния ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: