Всъщност ето така се прави

newmember написа:Радвам се, че споделихте толкова многоНенормално поведение, бих казал мазухистичноНо да сведем отговорите до минимум - просто питах ще тече ли вода, ако развия меката връзка за да махна проклетата шайба и сложа нови калчища или тефлонова лента, докато съм спрял централно водата? И ако мога да си отговоря сам - като съм спрял водата и пусна максимално топла вода от чешмата няма никой. И сега това може ли да се отнася и за меката връзка или ще стане наводнение ако пробвам? Може би щях отдавна да съм опитал едно нещо, но чаках търпеливо тук за да се подсигуря ...
![]()
![]()
ЕДИТ: И всъщност всеки го прави както си искаВ случая някой си майстор така е решил. Не виждам какво толкова има против тези меки връзки, които се слагат масово и ако изкарат 5-6 слойни тръби и незнам си какво веднага на тях ли ще се метнете, както сте тръгнали в този ред намисли?
рашкета написа:Ейййй много сте остроумни бреееее.Видяхте снимката на Чапара и почнахте.Защо по-рано не ги говорихте тея неща?Ама пусти страх да не се изложите нещо........Ела ми на гости аз да ти сипя винце ,хем и да видиш как съм си направил бойлера...то се вижда ,че е от няколко годинки...
И ако сега ми кажете, че никога не сте слагали меки връзки ще си сипя едно винце.....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: