Проблема може и да е от свързването на смесителите - да капе от резбата зад гипскартона.Ако са ползвани удължители може и от тях да е.
От друга страна както и да фугираш плочките , от топлинните разширения фугите се пукат и след няколко проветрявания на банята последвани от обливане с гореща вода и последващото проветрение при минусови температури отвън - е няма такива материали и майсторлък - поне в ъглите ще се появят микропукнатини от напреженията.
Хидроизолацията е като пожарогасителя , аптечката , резервния парашут, резервната гума , автоматичния предпазител , дефектнотоковата защита , гръмоотвода, презерватива и т.н. - може и без тях , но в редките случай в които ще са ти необходими е хубаво да ги има!
рашкета написа:Доядя ме , че ви изчетох бисерите.Казал съм ви 1000 пъти, че и върху хартия да са налепени ако е направено с ум няма да има ядове.Стига с тая хидроизолация и това лепене на гребен.Аз пък се хващам на бас , че ще ви налепя една баня с бял кашон на топки после ще налепя плочките на кюфтета и накрая 10г. няма да има ядове.И тези сме ги слушали ! За съжаление практиката показва друго! Готов съм да се хвана на бас , че предложеното от тебе решение е меко казано афиф работа! Писнало ми е от такива "майстори" . Хайде след това пробий плочките за да си хванеш аксесоарите ! А да не говорим за мивка или конзолна тоалетна и биде! А профил UD в най-горния ред плочки - отвора се прави на 2 см. от ръба на плочката! Как се целят кюфтетата и топките?
Кой се хваща???
От друга страна както и да фугираш плочките , от топлинните разширения фугите се пукат и след няколко проветрявания на банята последвани от обливане с гореща вода и последващото проветрение при минусови температури отвън - е няма такива материали и майсторлък - поне в ъглите ще се появят микропукнатини от напреженията.
Хидроизолацията е като пожарогасителя , аптечката , резервния парашут, резервната гума , автоматичния предпазител , дефектнотоковата защита , гръмоотвода, презерватива и т.н. - може и без тях , но в редките случай в които ще са ти необходими е хубаво да ги има!