Аз пък най-много мразя , когато някой пише преди да прочете поне два поста назад!
Проблемите за които споменаваш са решени . Хайде кажи сега какво правим с онзи затворен сифон , ако се спука меката връзка на тоалетната чиния? Помисли колкото е нужно преди да пишеш!
ПП Всъщност ако е затворен с каква цел въобще поставяш сифон? Любопитно ми стана? Поне аз не виждам логична причина!
Тани написа:Ако монтираш този сифон кога ще изсъхне? А какво ли пък , ако изсъхне - пак няма да мирише!
1. Има три входа Ф40 и един изход Ф50 , което го прави идеална шахта!Примерно за мивка, пералня и душкабина.![]()
2. сифона се пълни от 4 места - от самия сифон и от трите входа и по този начин винаги е пълен и не мирише от канализацията.
Проблемите за които споменаваш са решени . Хайде кажи сега какво правим с онзи затворен сифон , ако се спука меката връзка на тоалетната чиния? Помисли колкото е нужно преди да пишеш!
ПП Всъщност ако е затворен с каква цел въобще поставяш сифон? Любопитно ми стана? Поне аз не виждам логична причина!