Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Тани - модератор
Аз пък най-много мразя , когато някой пише преди да прочете поне два поста назад!
Тани написа:

1. Има три входа Ф40 и един изход Ф50 , което го прави идеална шахта!Примерно за мивка, пералня и душкабина. :idea:
2. сифона се пълни от 4 места - от самия сифон и от трите входа и по този начин винаги е пълен и не мирише от канализацията.
Ако монтираш този сифон кога ще изсъхне? А какво ли пък , ако изсъхне - пак няма да мирише!
Проблемите за които споменаваш са решени . Хайде кажи сега какво правим с онзи затворен сифон , ако се спука меката връзка на тоалетната чиния? Помисли колкото е нужно преди да пишеш!

ПП Всъщност ако е затворен с каква цел въобще поставяш сифон? Любопитно ми стана? Поне аз не виждам логична причина!
рашкета - специалист
Чувствай се победител.Не ми се спори.Особено с теб.
И знай, че винаги чета.
Тани - модератор
За какъв спор въобще говорим? Не сме се събрали да се караме тук, а да намираме решения на проблеми! Ти ми зададе подобен въпрос и аз ти дадох решение на проблема! Дай и ти решение . Зададох ти прост технически въпрос за реален проблем - меките връзки имат навика да се късат! Не те питам за някаква философска тема за произхода на живота или за кокошката и яйцето!
рашкета - специалист
Оффффффффф ами не знам от кога се занимаваш с бани и от къде купуваш меки връзки , ама аз не помня скъсана такава .
И по примера, който ти даде на Колева в една друга тема, ти като знаеш, че може да те блъсне кола защо излизаш по улиците?....................Ако се пукнела мека връзка..............глупости.
Виждал ли си такова нещо?????????Ами да се откажем от ППР-а ли???

Прикачен файл

гаф1.jpg
гаф1.jpg (44.08 KиБ) Видяна 4816 пъти
Тани - модератор
Не само мека връзка , но и бойлер ми се е пукал и си течеше с пълния дебит на водопровода! В мазето имаше една педя вода! Така ,че говоря от опит! Та идеята не е да се отказваме от нещо, а да предвидим максимален брой ситуации и да избегнем рисковете! Ако знам че от завоя отсреща ИМА ВЕРОЯТНОСТ да излезе някой , защо да изпреварвам в завоя , а не след него? Ако знам , че може да се получи теч в банята , защо ми трябва умишлено да си затварям сифона! И може да ти се стори странно , но и ютията ми се изключва сама , ако не се ползва 3 минути! И добре , че я има тази опция , че жена ми редовно я оставя включена в контакта! Смятам , че работата на един професионалист е да предвиди и реши проблемите ПРЕДИ да са се случили!
ПП Прав си за качествените меки връзки , но сложи си ръката на сърцето и кажи , че никога не си чувал за протекла мека връзка , не става въпрос за сложена от тебе! Е па не може аз да съм най- големия карък!
jekasus - майстор
Тани написа:
За съжаление след 30 минутно търсене не можах да открия линк към подобен сифон , затова отидох и купих един за да го снимам, защото напоследък темата е актуална, а смятам , че този сифон има доста предимства!
http://freko-bg.com/upload/catalogs/60.pdf Подобни на разумна цена.
Намерих :-D кой е вносителя на тези сифони
http://www.decatrade.bg/products_view.p ... &pro_id=59
Червено - за който споменах, че струва 7лв.
зелено - който харесвам :-D
Синьо - На Тани сифона.

Прикачен файл

2012-08-13 13 25 56.png
2012-08-13 13 25 56.png (105.74 KиБ) Видяна 4754 пъти
Тани - модератор
jekasus , а колко струва този сифон като моя? Този подобния ми се струва , че е по-скъп , а е само с един допълнителен вход!
jekasus - майстор
Не знам, трябва да се праща запитване.
Малко снимки на сифончето за 6.99лв. Идеално си ляга в рогов сифон.

Прикачен файл

DSC_0646.jpg

Прикачен файл

DSC_0647.jpg

Прикачен файл

DSC_0649.jpg
DSC_0649.jpg (102.15 KиБ) Видяна 4734 пъти
ivanvasilev1970 - специалист
jekasus написа:
.... Идеално си ляга в рогов сифон.
Какво имаш в предвид? Сифона е прав?

Преди време мернах такъв сифон с това капаче, което има противотежест-така че да го държи затворено. Стори ми се, че капачето не уплътнява изцяло отвора на сифона...
Моля да помогнете с въпросите в темата за изграждане на тоалетна в действие.

Тема "Избор и монтиране на подов сифон?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: