Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ivanvasilev1970 - специалист
LazarGanev написа:
Реже се тръбата, после муфа :wink:
А не е ли е било по удобно да се ползва холендър? Какво е предимството на това изпълнение?
LazarGanev - "Велик майстор"
Кинти майна, преразход - холендъра е по-скъпо решение, затова много "майстори" го спестяват :wink:
jekasus - майстор
Какъв е смисъла от холендъра, като всичко е зад плочките и мазилката(картона)?
LazarGanev - "Велик майстор"
Не разглобяемите съединения са чрез спойка. Щом се минава през резба, значи това е разглобяемо съединение и трябва да може да се разглобява мисля аз.
erkamu - специалист
Здравейте,
темата за вградените чучурчета в тоалетното казанче ме заинтригува.
Освен на "видима" има ли други изпълнения?
Последна промяна от erkamu на нед юли 22, 2012 6:19 am, променено общо 1 път.
Тани - модератор
Има, има виж долу на снимката - тоалетна чиния с "биде" за по-малко от 100 лв + смесител за около 40 , но НЕ препоръчвам такова "биде" ! Поне мога да бъда полезен със снимки на начина на монтаж- първата ми инсталация с PPR на вилата на баща ми! Снимките са на пробите - даже има капка :wink:

Прикачен файл

P1110711.JPG

Прикачен файл

P1120158.JPG
erkamu - специалист
Тани написа:
Има, има виж долу на снимката - тоалетна чиния с "биде" за по-малко от 100 лв + смесител за около 40 , но НЕ препоръчвам такова "биде" ! Поне мога да бъда полезен със снимки на начина на монтаж- първата ми инсталация с PPR на вилата на баща ми! Снимките са на пробите - даже има капка :wink:
И защо не го препоръчваш?
Последна промяна от erkamu на нед юли 22, 2012 6:44 am, променено общо 1 път.
Тани - модератор
Забележи колко е малък отвора на "прискалото" - около един милометър. Пръска като воден пистолет. Вярно че е икономично , но хич не е приятно. Пък и като го засилиш малко повече ако не си уцелил целта , струята цели тоалетната чиния и пръските те мокрят яко! Малкия дебит също така забавя настройването на температурата на водата и вероятността да си ощавиш задника е голяма! Смятам , че това е достатъчно...
erkamu - специалист
Тани написа:
Забележи колко е малък отвора на "прискалото" - около един милометър. Пръска като воден пистолет. Вярно че е икономично , но хич не е приятно. Пък и като го засилиш малко повече ако не си уцелил целта , струята цели тоалетната чиния и пръските те мокрят яко! Малкия дебит също така забавя настройването на температурата на водата и вероятността да си ощавиш задника е голяма! Смятам , че това е достатъчно...
Доколкото виждам чучурчето е пластмасово-не може ли да уголемиш дупката според твоите желания?
Последна промяна от erkamu на нед юли 22, 2012 6:43 am, променено общо 1 път.
Тани - модератор
Има си някаква форма за да пръска плътна струя. Ако е просто отвор има вероятност да не пръска на струя !

Тема "Комбинирана тоaлетна-биде..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: