Здравейте, приех съвета за ф40 на мивката и Ф32 на пералнята и хукнах към Баухаус. Имат голямо разнообразие на фитинги 32 , 40, 50-точно което ми трябва, НО те са сиви. На фирма MARLEY. Не били PVC, a полипропилен. Момчето, което беше там услижливо ми обясни, че наистина били по тънки от оранжевите, но пък за сметка на това били по еластични. Тези тръби нили точно за вътрешен водопровод. Оранжевите били за външни системи. Бях си наумил да купя оранжеви, но се полакомих от разннобразието и си взех необходимите елементи. Добре ли съм направил ?
Другив тънък момент е, че тези сиви ПП тръби не се лепяли с лепило за ПВЦ тръби, каквото вчера си купих.
Момчето ме посъветва, че ако искам допълнително да осигуря хоризонталните участъци съм можел да го направя със санитарен силикон?
Това ли е начина?
Скоро ще кача снимки от полусглобените елементи да ги видите.
Другив тънък момент е, че тези сиви ПП тръби не се лепяли с лепило за ПВЦ тръби, каквото вчера си купих.
Момчето ме посъветва, че ако искам допълнително да осигуря хоризонталните участъци съм можел да го направя със санитарен силикон?
Това ли е начина?
Скоро ще кача снимки от полусглобените елементи да ги видите.