Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Тани - модератор
Вие сте много интересни...Това не са "чужди за българския бит дизайнерски решения", това са чужди за всякаква логика и елементарно чувство за естетика решения. Кой нормален си слага метални врати на банята и по каква такава логика? Май точно ти Стефане парадираше нещо за кич? Laughing Дай да си бронираме всяка стая, а? Как точно избрахте на банята да е металната врата, а не на спалнята примерно? Very Happy Какво общо има това с "някакви моди", Тани?
Емералд, нямах предвид само моди а и логика и аргументи!
Ако аз искам да си сложа едно платнище за врата на банята , никой няма право да ме обижда ! Аз си имам моя гледна точка и толкова! Няма нужда да съвпада с твоята , а и кой казва че твоята е правилна , а моята не? Нека не се опитваме да налагаме мнението си , а да даваме съвети и да сме подготвени психически отсрещната страна да не ги приеме!!!
failure - специалист
Emerald написа:
Теди написа:
На един от обектите ми монтираха тип "сандвич" дърво масив отвън и алумин. огледало от вътре. Вратите бяхя супер, но и цената също мисля 800лв бяха.
Можеш ли да ми обясниш за какво е нужен този алуминий отвътре и въобще алуминия за какво е в една интериорна врата?
Би ли дала някаква друга идея за врата, защото и аз не харесвам алуминиеви врати - бият ми на офис. :?:
lana83 - напреднал
Здравейте, искам да питам нещо, което не разбрах - вратата ли се слага преди плочките или обратното?
Теди - специалист
lana83 написа:
Здравейте, искам да питам нещо, което не разбрах - вратата ли се слага преди плочките или обратното?
Вратата за да опрат в касата плочките в противен случай ще се чудиш как и с какво да скриеш фугата от пяната за монтаж, ако е алуминиева.
lana83 - напреднал
Мерси, Теди :)
Също и друго да попитам - иска ми се да сложа парна душкабина, но ми казаха, че тя е като мебел - просто я слагаш и не трябва да се съобразяваш с нея - това така ли е? Някой слагал ли е такава у дома си? Някакви предложения? :? Банята е с размери грубо 250/180
Теди - специалист
lana83 написа:
Мерси, Теди :)
Също и друго да попитам - иска ми се да сложа парна душкабина, но ми казаха, че тя е като мебел - просто я слагаш и не трябва да се съобразяваш с нея - това така ли е? Някой слагал ли е такава у дома си? Някакви предложения? :? Банята е с размери грубо 250/180
Eдинствено изводите за водното захранване и канала да са на указаното за монтажа положение на кабинната.

Тема "Банята - откъде да започнем?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: