Нямах предвид сифона, а там където стъклото на паравана се допира до пода. Знам, че решението е просто да се повдигне на прагче самия параван и така се решават всички проблеми, но естестически не ми харесва. Много по изчистено е стъклото да е до пода, но там до колкото разбрах се изолира със силикон.
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Supercoooooool
- специалист
25 мнения в "Лентови сифони - къде в банята, марки и мнения"
Откъслечни отзиви има във форума за някои марки сифони, затова ми се иска да попитам майсторите, които по-често си имат работа с тях коя марка биха препоръчали от по-евтините такива.
Например - VidaXL, Патлиджански или онова дето се отваря при търсене "Линейни сифони".
Нямам нищо против скъпото дизайнерско решение, но за 1 м огъната ламарина, крачета и тапи ми се струва че 400 и нагоре лева са леко излишни.
Например - VidaXL, Патлиджански или онова дето се отваря при търсене "Линейни сифони".
Нямам нищо против скъпото дизайнерско решение, но за 1 м огъната ламарина, крачета и тапи ми се струва че 400 и нагоре лева са леко излишни.
jekasus
- майстор
stefan_nankov написа:VidaXLОт евтини, този го препоръчвам.
Върви със крачета(аз не ги ползвам), има хидроизолационна манжета(лепи се със ПУ), кукичка за панела, преход от ф40 на ф50. Всичко лесно се вади за почистване. Добра китайска работа за холандска поръчка
Патлижански не го помня, на Танушев, можеш прекалено да притегнеш гуменото уплътнение и чашката за водния затвор не може да се извади.
Алкапласт, и те имат интересен сифон в бюджетния клас.
ivailokrustev
- специалист
stefan_nankov написа:Откъслечни отзиви има във форума за някои марки сифони, затова ми се иска да попитам майсторите, които по-често си имат работа с тях коя марка биха препоръчали от по-евтините такива.Аз съм доволен от сифоните на Viega, продават ги в Гауди Ди Ес. Магазинът се намира в София на ул. "Ралевица" 94. Ако все още не си купил сифон, може да си вземеш от там, има много голям избор, различни модели на различни марки. Онзи ден бях там и ми казаха,че ще има Черен петък от 25.11 до 27.11, така че ще може да си вземеш нещо по-качествено на изгодна цена.
Тема "Лентови сифони - къде в банята, марки и мнения" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература