Стояща тоалетна чиния винаги ли се монтира върху плочките?

pvk1967 написа:Стояща тоалетна чиния винаги ли се монтира върху плочките?Да! Каквато и да е стената зад тоалетната, плочки, стуко или някаква друга декоративна мазилка чинията се монтира върху завършена (фугирана) стена ... може и обратно ама. За закрепването на структурата за вграждане също обърни внимание да е стабилно (особено горе двата, на пода са ясни).
pvk1967 написа:Настоящата тема ми е малко тъмна Индия....! На плочки съм се пробвал, ама на монтаж на каквото и да е - НИКОГА! Затова така съм се стегнал....! Но съветите на всички бяха ценни за мен и ще ми помогнат...!Благодаря...!Ни тъ разбрах за чинията.![]()
![]()
![]()
Стояща тоалетна чиния винаги ли се монтира върху плочките?
StanZ написа:Според зависи от движението на парата. Или иначе казано от тоя дето плаща. Ако плочкаджиятя се мота, а водопроводчика бързак, това обяснява защо плочките са в-у чиниятаpvk1967 написа:Стояща тоалетна чиния винаги ли се монтира върху плочките?Да! Каквато и да е стената зад тоалетната, плочки, стуко или някаква друга декоративна мазилка чинията се монтира върху завършена (фугирана) стена ... може и обратно ама. За закрепването на структурата за вграждане също обърни внимание да е стабилно (особено горе двата, на пода са ясни).
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: