Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
GROHE Bs - специалист
Флакона -30лв+дюбели-3лв+шпилки-3лв+най-евтиния пищак 3лв=39лв
pvk1967 - специалист
Настоящата тема ми е малко тъмна Индия....! На плочки съм се пробвал, ама на монтаж на каквото и да е - НИКОГА! Затова така съм се стегнал....! Но съветите на всички бяха ценни за мен и ще ми помогнат...!Благодаря...! :prayer: :prayer: :prayer:
Стояща тоалетна чиния винаги ли се монтира върху плочките? :?
VLADO66 - майстор
Щом стои е върху, под тях ще е как да кажа- енпосибле :)
StanZ - специалист
pvk1967 написа:
Да! Каквато и да е стената зад тоалетната, плочки, стуко или някаква друга декоративна мазилка чинията се монтира върху завършена (фугирана) стена ... може и обратно ама. За закрепването на структурата за вграждане също обърни внимание да е стабилно (особено горе двата, на пода са ясни).
GROHE Bs - специалист
pvk1967 написа:
Настоящата тема ми е малко тъмна Индия....! На плочки съм се пробвал, ама на монтаж на каквото и да е - НИКОГА! Затова така съм се стегнал....! Но съветите на всички бяха ценни за мен и ще ми помогнат...!Благодаря...! :prayer: :prayer: :prayer:
Ни тъ разбрах за чинията.
kozl - майстор
StanZ написа:
pvk1967 написа:
Да! Каквато и да е стената зад тоалетната, плочки, стуко или някаква друга декоративна мазилка чинията се монтира върху завършена (фугирана) стена ... може и обратно ама. За закрепването на структурата за вграждане също обърни внимание да е стабилно (особено горе двата, на пода са ясни).
Според зависи от движението на парата. Или иначе казано от тоя дето плаща. Ако плочкаджиятя се мота, а водопроводчика бързак, това обяснява защо плочките са в-у чинията :lol:
pvk1967 - специалист
Мисля,че съм виждал и чинията да е захваната директно за плочата и плочките наредени наоколо след това!? :? Но това май е импровизация по темата....!? :?
jekasus - майстор
pvk1967 написа:
Мисля,че съм виждал и чинията да е захваната директно за плочата и плочките наредени наоколо след това!? :? Но това май е импровизация по темата....!? :?
Не само ти :-D Но недей да мъчиш майстора или не се мъчи сам, цукала е след плочките.
pvk1967 - специалист
Реших проблема с мивката с 12мм. шпилки през цялата стена......!!!! И мисля да я опитам със женско дупе....!!!! Поздрави! :supz:
hakera17 - помощник
Колеги помагайте!
Имам следният казус...
Купих шкаф + мивка и огледало от ПВЦ и нямат закачане.

Не мога да сложа дюбели, защото отдолу са тръбите за водата а й незнам къде точно са! :axe:
Шкафа е нивелиран и е долепен за стената но искам да го фиксирам, с какво мога да го залепя?
Същото важи и за огледалото може ли и то да е залепено и с какво?
Поздрави.

Тема "Закрепване на мивки и друга санитария" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: