chapara написа:...И за общо сведение без труда ми, ми излезна малко над 7000 лв. ...Абе не знам какги докара тези 7 бона за матриали ама може и така да е.
Стана ми интересна тази ревизия. Може ли малко по-подробно?

chapara написа:...И за общо сведение без труда ми, ми излезна малко над 7000 лв. ...Абе не знам какги докара тези 7 бона за матриали ама може и така да е.
prascho написа:Явно, извънземната чиния си заслужава парите. И аз не виждам как с:Събирал съм всички бележки за за да видя крайната цена от интерес просто, ако има невярващи мога да ги наснимам
- подмяна на водопровод /с изолация/ + ревизия+вертикални щтрангове на студена, топла, мръсна вода и тръби на парното в банята
- два водомера старите са![]()
- плочки около 30м2 от 13-14 лв.
- лепило 10-15 торби /примерно топфлекс/скъпото само за пода-грес, а за стените ЦМ 11
мазилка, контейнер за боклука, сваляне на 100 чувала боклуци
- фуга
- замазка + сифон дизайнерски 70 кинта![]()
- хидроизолация
- мивка
- смесителна батерия
- кенеф структура за вграждане
-труд на водопроводчик в апартамента, колега, не исках да експериментирам точно у нас
- аксесоари за сапун и хартия
- душ за вграждане+чучура + питата
- Алуминиева врата+ПВЦ прозорец
- бойлер Шишков(370 лв.)
- огледало шкафче с осветление
- плафон
-Гипсокартон за колона
- таван с панели
- аспиратор-НЕ
- лира
- извънземна седалка -280лв. с отстъпката сумаразковничето
ги докара тези 7к. Да не си броил и твоя майсторлък без да искашНе, за какво ми е да го броя.
П.П. "Това" в дясно до кенефа на третата снимка какво е? /Като си седнал на чинията в ляво/. За първи път виждам такова приспособление... Да не е лост, с който се подпират възрастните хора при ставане от тоалетната чиния.. ?
Уф..ама съм и аз. Това е чучура на душа..само той е около 140 кинта
Единствено не ми харесва, че помещението е 2х1,1м. Доста хотели съм обиколил и ми е мръзно като видя, мивка над кенеф и душ над мивка...Такова е статуквото 100 квадрата апартамент и 2 квадрата баня. Е едно време ходехме на Централна баня за 5 мин. времеИначе изглежда прилично.
hidrazin написа:Точно тази която е показал Джеки е, но добавях магнити, че като засилиш вратата на банята при затворен прозорец, ревизията потегля към чинията и дъската-"скъпата"chapara написа:...И за общо сведение без труда ми, ми излезна малко над 7000 лв. ...Абе не знам какги докара тези 7 бона за матриали ама може и така да е.
Стана ми интересна тази ревизия. Може ли малко по-подробно?
chapara написа:...Точно тази която е показал Джеки е, но добавях магнити, ...Ааа... аз и затова попитах защото ми заприличаха на магнити.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: