Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
съб ное 17, 2018 8:47 ammironcho написа:
Има начин. Комшийката над мен си мие банята с нещо твърде агресивно и за 5-6 години успяла да измие фугиращата смес напълно. Сега бера ядова с това.
Качвай се да префугираш, а на комшийката :axe:

По въпроса със сифина. Имах случка дето една възрастна госпожа си миеше от чистофайнство банята два пъти седмично банята, пода със сярна киселина. Бивша химичка, колко ли киселина е заприходила :-D :shock: За няколко години от сифона не беше останало нищо. Кой ли не беше ходил за консултации. Апартамента на партера, а подземните гаражи неизползваеми, вода до глезените и първа плоча тотално подгизнала, с капилярна влага на метър по стените :shock: Дъщеря и от Англия ме помоли да ида да видя. Плачевна работа, мисля че бях го споменавал някъде по темите. Така че баня се мие само със спецялизирани препарати. :!: :idea: :idea: :idea:
chapara - майстор
По въпроса с фугите. Вземи от пакетажното тиксо, здраволепящо, запечатай всички фуги и ъгловите м/у пода и стената и ползвай да видим какво ще се получи. Може да се е прецакала тръбата в пода, може да се е раместила от вертикалния щранг, ако са правили по долните етажи ремонт и са въртяли централната тръба с цел преместване мястото на тоалетната чиния. Варианти много, но не може една баня да не пуска вода 6-7 години и изведнъж да цъфне като лейка. За това казах да се погледне връзката на тръбата фи 50 с централната тръба фи 110.

Тема "Теч от сифон или фуги" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: