• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
anmoll - специалист
Теди, не ми се разправя с рекламации.
Emerald - модератор
anmoll написа:
Теди, не ми се разправя с рекламации.
Как не ти се разправя бе? Ще се бориш за обещетение, малко ли пари си хвърлила за боклук? :?
ivantt - помощник
anmoll написа:
Днес пробвахме с BLOCK D 70 за шлайфане/полиране/ на камък изглежда ще стане запечатката. Елементарно се нанася с парцал. Плочката, която пробвахме не пропусна вода. След няколко дни ще си проличи.
Чий е този продукт и къе го има в София?
anmoll - специалист
Този продукт мисля, че е италиански. Нашия маистор ми каза,че го купува от специализиран магазин в София/не ми каза адрес/, но във всяка работилница за обработка на мрамор могат да ти кажат.
ivtabov - специалист
emil_v r написа:
Не сте мазали фугите с фиксатор.
... и затова пият вода като гюдерия, а не защото са недопечени и със слаба глазура?

Anmoll , ако проблема с рекламацията е , че си изхвърлила касовата бележка, не се притеснявай. Можеш да направиш рекламация на плочите и без такава, тъй като тези плочи се предлагат САМО ОТ ТАЗИ ФИРМА - като директни вносители. Иди при управителя на фирмата лично, запознай го с проблема, покажи му снимките и съм сигурен, че ще те компенсира. В негов интерес е, защото една антиреклама ще му донесе много повече загуби от една компенсация.
emil_v r - майстор
Но Ивтабов , защо трябва да се обръща на спор въпросът ? Наистина очевидно не са допечени , а стъклената глазура изобщо я няма ...
ivtabov - специалист
Емо, не иде реч за спор в случая, приятелю.
Просто това с фиксатора прозвуча малко като критика.
Иначе си абсолютно прав да търсиш начин за решаване на проблема. Даже бих казал, че идеята ти за лака за камък съвсем не е за изхвърляне, обаче ако става въпрос за теракот, положен преди десет години в някой магазин и изтъркан от ходене/ За сведение на тези, които не знаят, лакът за камък е нано-лак, който има импрегниращ ефект върху камъка и оттам - водоотблъскващ/.
Тука става въпрос за нови, скъпоструващи плочи. Не, че начините, които ти предлагаш са неприложими, но една по-сериозна реакция от страна на клиента при покупка на боклук, най-малкото ще доведе до изтеглянето на боклука от пазара, за да няма нови прецакани.

Ако възникне някакъв спор по темата, той трябва да е дали да се прави при подобен случай рекламация и да си търсим правата, или да си трайкаме и да търпим да ни лъжат.
sanita - специалист
anmoll написа:
Sanita, вашата баня изглежда да е с други плочки на пода. Това не са от този вид. На стената са същите, те са много хубави, но на пода не са от Paper. Нали?
Каквито си вървят със серията на стената са и тези на пода. Просто не са почистени, когато съм снимала и за това изглеждат по-различни.
anmoll - специалист
Sanita дали са същите, ще разберем по размера. Нашите са р-р 31,6/31,6 а фаянса е 31,6/45см
anmoll - специалист
Продължавам темата вече с повече снимки. Вижте как реших проблема. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

Тема "Плочки в които се просмуква вода!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: