Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
nelina_london - специалист
jekasus,винаги съм уважавала опитът ви,но моля не използвайте такива окачествяващи епитети!Философията на всеки е различна и щом не се касае за конструктивен детайл,а естетически ,всеки има право на виждане.Не сме преуспели достатъчно, щом сами си правим баните,а това не ни е професия :) .
Именно от опит в чистенето говоря,имам дългогодишен такъв ,споменавала съм,че доста години съм чистила хорските къщи.И точно от опит казвам,че вградените П профили,затворени с полиуретан се чистят в пъти по лесно от тези с процепи и държачи.За стоящите биде и тоалетна съм съгласна,че искат чистене на ръка,но пък като измия пода с душа после си играя двойно повече време да го подсушавам и търкам фугите.
chapara - майстор
Изместихте темата от монтаж на почистване :shock: :-D

Аз съм за два държача към пода на 10 см. от двата края и стенна разпонка на 90 градуса. Стъклото на паравана на 2/3 от пода матирано. Горната част за визуален контакт в случай че на някого му потрябва банята едновременно с вас. Може и прозрачна част до височината на прасеца. :wink:
Stern99 - специалист
пон окт 05, 2020 5:41 pmchapara написа:
Аз съм за два държача към пода на 10 см. от двата края и стенна разпонка на 90 градуса.
Стенна разпонка? Какво е това?
jekasus - майстор
пон окт 05, 2020 8:29 pmStern99 написа:
пон окт 05, 2020 5:41 pmchapara написа:
Аз съм за два държача към пода на 10 см. от двата края и стенна разпонка на 90 градуса.
Стенна разпонка? Какво е това?
Онова горе на стъклото.
Изображение
Например - https://glassmania.bg/teleskopichen-dar ... aklo-stena

Тема "Монтаж на статичен параван 2 см над пода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: