Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
al_katzarov - напреднал
Уж казват, че щели да издържат на влагата да видим. :? Иначе ги направиха точно подходящия цвят ( носиха тъмната плочката за сравнение ) и уж са точно така, както ги гледахме по списанията. То ще си покаже накрая като се нанесем. :-D
незнам за фугата ,сигурно бялото ще изпъкне на тъмните плочки но може да стане добре,комбинацията е много хубава и свежа :wink: от каде си взе плочките??
Emerald - модератор
Не съм съгласна с майстора ти- различни фуги са напълно възможни ако има ясно разделяне на участъците, а при теб е точно така.

Но в случая едно шоколадово за фугите навсякъде би свършило перфектна работа (ако имаш желание за очертаване на всяка плочка). Можеш да комбинираш розовата баня в аксесуари в шоколадово, съчетанието е адски приятно. Ако искаш да изглежда по-монолитно, бялото е най-добре за фугите навсякъде.
al_katzarov - напреднал
svetllad написа:
незнам за фугата ,сигурно бялото ще изпъкне на тъмните плочки но може да стане добре,комбинацията е много хубава и свежа :wink: от каде си взе плочките??
Не знам как точно се казва модела, но са от Кастелон керамик :)
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:57 am, променено общо 1 път.
cecemece - напреднал
Аз имам подобни светло розови и бели плочки, но ми се струва, че ако използвам само тях банята ще стане малко скучна и имах идея да я "освежа" с добавка на кафяв акцент. И понеже тук загатнахте за шоколадово - дайте идея кое ще е по-красиво акцент в душ-кабината или на стената зад мивката? Идеята ми е ако сложа кафяв акцент то и мивката да бъде венге или с кафеви стъкла... Но какъв да бъде подът? Ако някой има подобна баня, моля пратете снимки. Розовия теракот към серията е малко по-тъмно розово от плочките и май не се връзва с кафяви плочки за акцент. А може би кафяв теракот?

Тема "Помогнете ми да избера подходящия цвят фугин" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: