Здравей Асинке.Като прочетох написаното от теб се размях,поради това че ти обесняваш така добре,както фирмата по-горе.Няма да питам кой от двамата ще бъде изпълнителят.Само ще замоля да качвчте снимки,ако това е възможно 

boltik написа:Здравей Асинке.Като прочетох написаното от теб се размях,поради това че ти обесняваш така добре,както фирмата по-горе.Няма да питам кой от двамата ще бъде изпълнителят.Само ще замоля да качвчте снимки,ако това е възможноМнението ти е точно седем месеца след последното и близо година след моето мнение
Как изобщо стигна до извода, че има вероятност да имам нещо общо с това на професионално ниво?Да грешката е моя,че не погледнах от коя дата е.И какво значение има от кога е?Стана ми интересно,че жена се е заела с толкова сложни неща.И все пак Какво стана с тая баня.А това че си на професионално ниво не съм го и помислял.
KRISTINOBAL написа:Да попитам ,на първите снимки от темата се виждат едни хубави канали, изрязани за тръбите за водата, как се изрязват такива канали и с какво?Могат да се изрежат с диамантена фреза. В случая тези които виждаш си вървят с панелката още от завода
kasparsky написа:Освен на ръка с брадвата, както е показано на снимката, има ли друг по-лесен и по-бърз начин за отстраняване на боята от стените?Тц
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: