• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 28
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jekasus - майстор
prascho написа:
Какво ще рече това? Знаеш, че съм запознат с жаргона :).
Това
VLADO66 написа:
Ами фиксирай я.
Трябва да е суха, иначе говняна работа става.
Церезит е боклук, точка по въпроса! на колегата Marisan фугата е по-добра.
prascho - майстор
Добре ще мина само тъмната фуга с импрегнатор. С тънка четка директно върху фугата без да се цапа плочката ли се нанася? Има ли някакъв период от време, след който импрегнаторът пада и отново трябва да се полага?

П.С. Когато питах за тъмна фуга повечето отговорихте Церезит. Тогава що не казахте, че за нищо не става. Най-вероятно щях да ползвам Ардекс навсякъде.
jekasus - майстор
Мен не ме намесвай, качество им падна доста.
ivanvasilev1970 - специалист
Аз също ползвах ЦЕ40 на Церзит. За импрегниране ползвах техния продукт CT10.
Нанесох го с четка. Направих 2-3 ръце (всяка една през ден). Странното беше, че течността, която попадаше върху плочката в началото се вижда като бледомлечна, но като изсъхне -дим да я няма-никакъв помен от нея върху плочката. Може би остава някаква прах незабележима за окото.
prascho - майстор
здравейте,

Аз малко се изгубих покрай работа, но сега отново съм на линия :). Продъллжаваме с обзавеждането на тоалетната и банята. В тоалетната клоня към този модел на Видима/корона/ защото е най-малкия като разновидност.

http://www.gaudi-ds.com/productv/81/mon ... gance.html

Размерите на тоалетната са 1х1м и всеки см е от значение. Изходът на водата е отстрани в дясно и най-вероятно ще търся с подобно водозахранване.

В тоалетната, която ползваме в момента искаме да сменим тоалетната чиния и пласмасовото казанче, като съм се насочил към този модел:
http://www.jessica.bg/bg/promotions/all ... olo/19013/?

Познат ми каза, че ползва моноблок на Видима и след 2-рата година се е появил проблем с поплавъчния механизъм и не е затварял входа. Въпросът ми е : Дали съм се насочил удачно към производителите на тоалетни чинии? Ако не то препоръчайте качествен производител. Не искам след 1-2 години отново да се разправям с механизми. Връзката между казанчето и входа на водата по-добре ли ще е да се изпълни с ПВЦ тръби отколкото с меки връзки.

Поздрави.
VLADO66 - майстор
Короната е хубава-ползвам от доста време такива.
niki_bot - напреднал
Май не намерих къде да питам из форума та тук...
Има ли някой идея от къде да намеря лайсна външен ъгъл хромирана за фаянс,но не от пластмасовите имитации.
Извинете ме ако ви спамя по темата,но търсачката ме прати тук за "ХРОМ" :)
VLADO66 - майстор
В Минера съм виждал,цената е трепач :wink:
chapara - майстор
VLADO66 написа:
:2thumbs: :2thumbs:
niki_bot - напреднал
VLADO66 написа:
Не те разбрах :? "скъп" или "евтин" трепач :-D
  • 1
  • 19