• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 38
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ivanvasilev1970 - специалист
Ама вие наистина го направихте на световен проблем. Ако това ще те накара да се почувстваш по-добре-вярвай в каквото си искаш и аз те подкрепям :partyman:
Живи и здрави.
Тани - модератор
Най-грозното нещо в този форум са осакатените теми , в които някой е питал или обяснявал нещо. други са му отговаряли и в един момент автора на темата по някаква причина е взел , че си е изтрил мненията! Нали се сещаш как се осакатява темата! Остават някакви висящи въпроси и отговори и се губи цялата логика! Затова не се трият и променят отговори след като някой друг вече е писал след тебе! Не е етично спрямо другите!

Ако това е бил брат ти , се извинявам , за реакцията! Ти от друга страна можеше да си я спестиш , ако просто беше казал, че това е брат ти! Имаше доста възможности да го направиш!Например тук:
ivanvasilev1970 написа:
Тани написа:
Е това последното което направи беше много грозно и те наградих с постоянен бан за този акаунт! Ако искаш да те банна напълно по средата на ремонта , продължавай да си създаваш акаунти с които да пишеш и да се опитваш да нарушаваш правилата!!!

ПП Пък за шизофренията , която скалъпи току що, докато писах поста, ще си починеш и с този акаунт .. само за тази вечер. Обикновено минимума е една седмица , но ще черпиш една биричка за жеста!
Кво става тука-не знам???
Както виждаш ти влезнах в положение и въпреки нарушението ти бях простил! Оставям те да прецениш сам , как е най разумно да излезеш от ситуацията - да се придържаш към темата с брата или да се извиниш ! Все пак е необходимо да знам дали имаш още братя и сестри или други роднини в къщата ти,който пишат тук и има вероятност да пишат от твое име!
jekasus - майстор
Да се върнем към темата -
При нас проблемите при лепенето на плочки се почват в см, а не в мм.
Така че бъркай лепилото, една цигара чакане, пребъркваш наново и мятай плочките.
Ползваш гребен 8-ца, така че действай на двоен гребен, а и по този начин промазваш основата и плочката и така със сигурност няма да имаш отлепени плочки.
Тани написа:

Ако това е бил брат ти , се извинявам , за реакцията! Ти от друга страна можеше да си я спестиш , ако просто беше казал, че това е брат ти! Имаше доста възможности да го направиш!
Да, прав си. но си знаех, че няма да ми повярвате. Не че сега положението е по-добро...
В този ред на мисли искам да си призная, че този профил ми го "подари" един познат. Регистрирал се , но набързо загубил ентусиазъм...И за да няма мъртви профили-хоп намърдах се зад "ivanvasilev1970".
Тани, оценявам че прояви благосклонност към мен.
Еркаму, в момента ближе рани, ремонтира своя апартамент и ...пс..пее.
Иска да знае дали ще му активираш профила...Или щял да си създаде друг...Много негативна емоция го изби след поста на Илиян и честно казано трябва да мине време.
От мое и негово име се извинявам се на всички четящи тази тема за създалата се бъркотия.
jekasus написа:
Да се върнем към темата -
При нас проблемите при лепенето на плочки се почват в см, а не в мм.
Така че бъркай лепилото, една цигара чакане, пребъркваш наново и мятай плочките.
Ползваш гребен 8-ца, така че действай на двоен гребен, а и по този начин промазваш основата и плочката и така със сигурност няма да имаш отлепени плочки.
Здравей, Jekasus,
Видях темата ти и ще я следя с интерес. за лепенето на плочките реших да го правя ред по ред. Та като стигнах до ръба-залепих лайсната отдолу до горе и залепих двете плочки на съответния ред.
Тани - модератор
Питам за последен път. Има ли други профили от които пишеш и/или пише някой от вашата къща.
Тани написа:
Питам за последен път. Има ли други профили от които пишеш и/или пише някой от вашата къща.
Сестра ми също е голям фен на форума. Има си някакъв профил (за да не и се подиграват ника и е мъжки) и си плямпа разни работи-не и се бъркам-има си 18 години. Комшията дърпа сигнал от моя рутер( делим си абонамента :-D )-той също вечно ремонтира да го попитам ли дали ползва форума :?
Баща ми и майка ми не влизат във форума, щото не могат да се доредят на двата компътъра. Общо взето наоколо има много фенове на форума. Това трябва да радва всички :rock:
Ето до къде стигнах:
Прикачен файл:
plo4ki00.JPG
plo4ki00.JPG (85.32 KиБ) Видяна 1934 пъти
Прикачен файл:
plo4ki0.JPG
plo4ki0.JPG (86.13 KиБ) Видяна 1934 пъти
Прикачен файл:
plo4ki1.JPG
plo4ki1.JPG (96.55 KиБ) Видяна 1934 пъти
Там, където съм показал фугата със стрелка- се принудих да направя леко разминаване за да оправя втприя ред. Нещо около тези рязаници сум поразминал бещата на първия ред...
Производителя дава 2 часа време за работа със разтвора. След тези 2 часа, ако на разтвора се добави малко вода и после се разбърка-той отново придобива същата консистенция. Дали този престоял разтвор и доразбъркан с вода има същите качества като прясно забъркания? Днес на обяд ми остана малко разтвор, следобяд го разбърках с вода...ама после го хвърлих щото не бях сигурен дали ще лепи като хората...
Тани - модератор
Откакто ти забраних да пускаш нови теми за всяка подробност , се оказа , че твоите "роднини и съседи" започнаха да го правят от компютъра ти! Включително и atanasovpetko и най-странното е , че въпросите никога не се дублират , а вчера atanasovpetko ей така от немай къде взе че пита как се слагат лайсни за плочки , докато ти имаше бан , а ти бях обещал една седмица, ако питаш от третия си ник!!! Не знам за какви ни взимаш , но спри да пишеш от повече никове!!! Казах ти - отвори си по една тема за всяко помещение , а за подробности за филтри , сифони и т.н. пиши във вече започнати теми! Обясни това и на съседите и роднините си!!!
Тани написа:
Откакто ти забраних да пускаш нови теми за всяка подробност , се оказа , че твоите "роднини и съседи" започнаха да го правят от компютъра ти! Включително и atanasovpetko и най-странното е , че въпросите никога не се дублират , а вчера atanasovpetko ей така от немай къде взе че пита как се слагат лайсни за плочки , докато ти имаше бан , а ти бях обещал една седмица, ако питаш от третия си ник!!! Не знам за какви ни взимаш , но спри да пишеш от повече никове!!! Казах ти - отвори си по една тема за всяко помещение , а за подробности за филтри , сифони и т.н. пиши във вече започнати теми! Обясни това и на съседите и роднините си!!!
Тани мисля, че прекали!!! Не ми се спори относно факти, които няма как да ги проверя/опровергая.
Ако си търсиш пиронче-прави го другаде. Тази тема се изроди!
Моля да я изтриеш!!!
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 38

Тема "Ремонт на тоалетната в действие" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: