• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 38
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Тани - модератор
Ако съм си търсил пиронче, бана нямаше да ти е само за едно денонощие. Възможно е и да греша , и затова вместо да те наказвам, показвам фактите от моята гледна точка и те моля единствено да си спазиш обещанието което даде в началото на темата. Както виждаш помагам ти с каквото мога, моля те помогни ми и ти!
Тани - модератор
Към кого ти е въпроса?
jekasus - майстор
Тани, на някои неща можеше да си "затвориш очите си" или да го решите на лични, все пак темата интересна и поучителна за този раздел на форума и за хората, които сами са решили да си правят баните.
Тани - модератор
Както виждаш, затворих ги. Автора можеше да не се прави на ощипана мома , а да си признае и да продължи да пише от един ник , а не от три!Той каквото имаше да пита , попита от третия ник тук:
viewtopic.php?p=445521#p445521
и след това се покри без да покаже крайния резултат!
ivanvasilev1970 - специалист
Здравейте,
Искам да благодаря на Chapara, Jekasus, Vlado66, Marmoz и Рашкета за съветите и наставленията.
Надявам се да не ви разочаровам с резултата. Но преди това да ви покажа как залепих плочките над вратата:
Заклиних една дъска:
Прикачен файл:
nadvrata.JPG
nadvrata.JPG (86.16 KиБ) Видяна 2092 пъти
После се наложи да скъся двете плочки с около 2 см. Фугата помежду тях не се получи като при фабричните, но толкова мога аз с наличната машинка и разбира се с моите умения.
Прикачен файл:
nadvrata1.JPG
nadvrata1.JPG (79.19 KиБ) Видяна 2092 пъти
А ето и снимки от резултата досега:
Прикачен файл:
stena1.JPG
stena1.JPG (70.63 KиБ) Видяна 2092 пъти
Прикачен файл:
stena2.JPG
stena2.JPG (59.75 KиБ) Видяна 2092 пъти
Прикачен файл:
stena3.JPG
stena3.JPG (61.96 KиБ) Видяна 2092 пъти
ivanvasilev1970 - специалист
Прикачен файл:
stena4.JPG
stena4.JPG (56.35 KиБ) Видяна 2091 пъти
Прикачен файл:
stena5.JPG
stena5.JPG (62.07 KиБ) Видяна 2091 пъти
jekasus - майстор
Първо трябваше да залепиш тези плочки в червено и после обърнеш с плочки(в зелено) вграденото казанче отгоре.
Така няма визуално да се вижда рязаното.
Иначе добре се справяш :-D

Прикачен файл

stena5.JPG
stena5.JPG (56.54 KиБ) Видяна 2085 пъти
Тани - модератор
Браво! Като за начинаещ си се справил перфектно! Че даже и по-добре, от някои "майстори" занимаващи се професионално. Притеснява ме само смесителя на бидето да не стърчи :? Дали ще му лепне добре декоративната капачка? Тази бялата пластмаса изрязва ли се?
jekasus - майстор
Бялото се реже, черното се маха. Не е проблем.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 38

Тема "Ремонт на тоалетната в действие" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: