Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Rumen Iankov - специалист
Само искам да попитам защо само до някъде сте сложили полипропиленови тръби а не сте направили всичко с тях.Гледам и при двете бани са използвани поцинковани тръби. :?
madrigal - напреднал
Ами при условие, че има само 10 - 15 см. между смесителя и накрайника за слушалката, да се слагат 2 преходника метал - PVC според мен не е оправдано, още повече че тук водата е за миене, не за пиене.
vidrata - специален-специалист
Mdrigal 2 прехода са 7 лв а колко даде за всички поцинковани фитинги ? Мисля ,че проблема не е за кво се ползва водата а в това че може да изгният тея тръби и да береш ядове, но ти си знаеш.Абе и така става няма тая баня да е все същата 30г я .След 10 като я събориш ще си ги смениш. :)
madrigal - напреднал
Абе и ти си прав, но просто ми попадна едно парче 1/2 цол поцинкована тръба с дължина 10 см., а и не ми се ходеше до магазина за преходници.
А за бутането на банята - моля, моля - да си я бутат зетьовете след време. Като знам колко зор беше докато да изкъртя старата - нямам никакво желание да правя това упражнение отново.
:lol: (за зетъовете) :2thumbs: .
madrigal - напреднал
Мерси, да ти се връща!
Малееееееее ,човек виж какво ме чака, а скоро ще имаме и второ ако е като каката :? .

Прикачен файл

P1030415.jpg
P1030415.jpg (97.09 KиБ) Видяна 3742 пъти
Последна промяна от vidrata на нед сеп 21, 2008 7:31 am, променено общо 1 път.
madrigal - напреднал
@Spassow_lbg: Абе, човек, аз без да искам ти превзех темата. Кажи какво става при теб - на какво се спря в крайна сметка?
madrigal - напреднал
Еееейй, vidra, голяма е сладурана, пу, пу! Да ти е жива и здрава, другото - също. Като гледам, обаче, тази ръка на кръста - младежите ще берат ядове :-D :-D :-D .
При мен положението е малко по-сложно - голямата е на 14 г., а малката - на 5 мес. Така че, ако не единият зет, другият със сигурност ще разбие проклетата баня :lol: .
Дано поне да оцени положения труд (съмнява ме, но все пак, надеждата умира последна).
тонито - специалист
Здравейте.моят душ е същия.Вътре има опътване до къде трябе да са плочките.Това голямото бялото се слага после над плочките.И внимавайте!!!!!!!Този буш има кнок система!!

Тема "Смесители за баня- вградени във стената, откъде и как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: