Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
stanetzz - специалист
Ето и снимки:

При включване на нагревателя:
Изображение

1 минута по-късно:
Изображение

3 минути по-късно:
Изображение

6 минути по-късно:
Изображение

Да добавя, че когато се включи преди да се ползва банята, изобщо не се стига до положението от първите 3 снимки. В случая е нагревателя е включен нарочно в последствие, за снимките :wink:
asinka - специалист
Безкрайно благодаря за снимките :)
Остава да се реши къде да е трафчето, и да се нагласим да се направи :)
EmoZ - специалист
asinka написа:
Заглавието изразява всичките ми чувства, които напират в мен, щом съпругът реши да се бръсне след ползване на душа :axe:
То се хвърля вода върху него, то се разтича по всичките ни аксесоари, то после едни кавги, и така...
:( ми се вече!
Снощи, след поредното къпане на огледалото, и моите цупеници впоследствие, започнах да се замислям дали, аджеба,
няма начин, като не сме се сетили по-навреме да си вземем огледало с реотанчета,
които да изсушават запотяването, има някакъв начин да се направят допълнително?!
Помагайте, че положението е много сериозно :lol:
С нагреватели е лайф чойс, но има и един елементарен начин, върху парче тоалетна хартия вземи малко от тоалетния сапун, намажи огледалото без да го пениш, после го подсуши с друго парче кенеф папир. Влизай под душа и гледай какво става.

Успех.
asinka - специалист
Така.Пробвах.
Само че не със сапун, а с пяна за бръснене.
МъЖО така ми се смя, че думи нямам.
Но подейства :lol: :lol: :lol:
Нямаше замъглено огледало снощи :wink:
EmoZ - специалист
asinka написа:
Така.Пробвах.
Само че не със сапун, а с пяна за бръснене.
МъЖО така ми се смя, че думи нямам.
Но подейства :lol: :lol: :lol:
Нямаше замъглено огледало снощи :wink:
Яко, без инвестиции! :-D
ronik - специалист
Преди години в един магазин за огледала се заговорих със едно семейство, които си избираха огледало. Не си спомням точно думите, но им казах нещо за изпотяване на огледалата и те ми отговориха, че кристалните огледала не се изпотявали. За съжаление нямам повече информация за тези огледала и дали всъщност наистина има такива огледала.
EmoZ - специалист
ronik написа:
Преди години в един магазин за огледала се заговорих със едно семейство, които си избираха огледало. Не си спомням точно думите, но им казах нещо за изпотяване на огледалата и те ми отговориха, че кристалните огледала не се изпотявали. За съжаление нямам повече информация за тези огледала и дали всъщност наистина има такива огледала.
Имаме такова, изпотява си се на общо основание.

Успех
тук също предлагат такива нагреватели и са в София

http://www.ecofloor-bg.com/pages/bg/eco ... roducts/12
romanpm - майстор
Liliya написа:
тук също предлагат такива нагреватели и са в София

http://www.ecofloor-bg.com/pages/bg/eco ... roducts/12

:) Браво супер изглежда , а цените им горе-долу каки са ? :?

Тема "Потно огледало-УЖАС!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: