Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
MASTER - специалист
Не са ви големи стъклата за лепене, даже може да се каже че няма толкова голямо стъкло, за да не може да се залепи.

А за неравната стена - 15 милиметра измятане на равнината са ужасно много за лепене - окачвачите които са посочени по горе в темата са без алтернатива. А ако му е писано да се счупи, както и да е закрепено - все ще се счупи. :lol:
BAlexandrov - специалист
Аз поизравних стената с лепило за плочки :lol: Обаче не мога да намеря лепило за огледало. Обикновен санитарен силикон няма ли да стане - един ми каза, че така си го бил лепил и нямало проблем...
Аз сега се сетих, че бях ползвал преди време един черен за външно огледало на колата и нямаше проблеми...
Намерих и един за аквариуми на церезит - за стъкло, ама за огледало дали става...?
Та с обикновен силикон няма ли да стане?
Todor - специалист
с ПУ-50, няма ли да стане.
BAlexandrov - специалист
Взех PL700 трябва да става, пише си...
Проблемът е че стената е още крива, въпреки изправянето /хоризонтално/ се получава че е усукана някак си по диагонал и с разлика няколко см... Сложих една летвичка отдолу да легне на нея и ще го мисля на къде да го заравнявам...
solo5 - майстор
като го залепиш напиши дали си доволен от лепилото, че и аз го гледах преди време
BAlexandrov - специалист
Няма да е скоро, зарязах го за сега :|
maroka - специалист
solo5 написа:
като го залепиш напиши дали си доволен от лепилото, че и аз го гледах преди време
Ама ти още ли не си лепнал това прословуто огледало ?:)
solo5 - майстор
аз бърза работа нямам :lol:
maroka - специалист
solo5 написа:
аз бърза работа нямам :lol:
Хаха, няма и 15 минути откакто лепнах едно огледало с неутрален силикон от 4.50 лв. Ако изчакаш няколко години и ще ти кажа дали е паднало :-D
BAlexandrov - специалист
solo5 написа:
Лепих друго с него. Представлява нещо като здрав, прозрачен силикон. Хваща сравнително бързо ~5 мин, залепва добре, след изсъхване остава еластично и седи като прозрачен силикон. Не съм убеден, че има разлика.

Тема "Огледало - монтаж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: